Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Φ. Μενούχος : «Θα διεκδικήσουμε τα αυτονόητα

Published

on

Πρωτοβουλία για την ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων που πλήττονται από την κρίση ανέλαβε ο πρόεδρος του Αργοναύτη Φώτης Μενούχος. Με επιστολή του αναφέρει χαρακτηριστικά :

«Σε κάθε οικογένεια Χριστιανική ,  η κεφαλή της μητέρας είναι ο πατέρας  και η κεφαλή  των παιδιών είναι η μάνα. Έτσι και η ΕΠΣ Πειραιά  έχει δυο ρόλους  . Είναι και πατέρας και μάνα μαζί    . Συγχαρητήρια και μπράβο τους και αυτό  φαίνεται   από τον αγώνα που κάνει η ΕΠΣΠ μέσα στη μεγάλη κρίση του κορονοϊού .

Χαιρόμαστε που στη τελευταία τηλεδιάσκεψη της ΕΠΟ έκαναν θέμα για την οικονομική ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων . Γιατί η ΕΠΣΠ βλέπει τον μαρασμό και τον κατήφορο. Τα σωματεία θα είναι στο πλευρό της Ένωσης. Και όχι με λόγια και ευχολόγια .  Αλλά  θα διεκδικήσουμε τα αυτονόητα . Ήδη είμαστε 7-8 σωματεία και θα γίνουμε περισσότερα .  Καλούμε όλα τα σωματεία Α’ , Β’ Γ’ Πειραιά και τα Πειραιώτικα της Γ Εθνικής , καθώς και της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής , να βρεθούμε μετά τις 20 Μαΐου  σε μια ανοικτή συγκέντρωση να συζητήσουμε τα προβλήματα μας . Η μιζέρια και η φτώχεια μας οδηγεί να συσπειρωθούμε.  Η δράση φέρνει  αντίδραση . Ο  κόμπος έχει φτάσει στο χτένι  και δεν πάει άλλο .»