Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χάθηκε η ελπίδα για την Αγία Παρασκευή

Ήττα 1-0 από Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Δύσκολο, αν όχι απίθανο, είναι πλέον το έργο της Αγίας Παρασκευής για κατάκτηση της 1ης θέσης στον 1ο όμιλο της Α’ κατηγορίας. Η ‘Σάντα’ γνώρισε ήττα-σοκ στους Αγίους Αναργύρους από την Ελπίδα και είδε τον Χαραυγιακό να… εξαφανίζεται στην κορυφή! Οι ‘πράσινοι’ πήραν ακόμη μία σπουδαία νίκη χάρις σε γκολ που σημειώθηκε στο 61′. Ο Κουτσουρούπας εκτέλεσε κόρνερ και ο Κίτσιος, που ‘τρύπωσε’ στην αντίπαλη άμυνα, έπιασε την κεφαλιά για το 1-0. Στο α’ ημίχρονο ο Στουραϊτης είχε πει ‘όχι’ στο 9′ και στο 44′ σε ισάριθμες προσπάθειες του Οσμεραλντ, ενώ στο 85′ ο Σελάνι απομάκρυνε την μπάλα πάνω στη γραμμή ως… από μηχανής Θεός, μετά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Λαγού. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μένιου Κορομηλά, πιστού φίλαθλοι και παράγοντα της Ελπίδας.

Καλή ήταν η διαιτησία του Αντωνίου, όπως και των βοηθών του, Τσαγκάρη και Γεωργή.

 

ΕΛΠΙΔΑ: Στουραϊτης, Στάθης (32′ Ξενάκης), Κωνσταντίνου Α., Αντωνίου, Καραδημητράκης, Μπίντζος, Σελάνι, Παρασκευόπουλος, Σταγάκης (46′ Κότσαλος), Κίτσιος, Κουτσουρούπας (87′ Πετανάι)

 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Περτσάς, Ετόκα, Γλυκός (46′ Τζίτζης), Μεϊμάρογλου, Κωνσταντίνου Ι., Συγγελάκης (71′ Τσιούτσιας), Νικολαϊδης, Κρασώνης (46′ Λαγός), Μπουγάτσιας, Ζυγούρης, Οσμεραλντ.

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply