Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

“Χάλασε” την γιορτή ο Παννεαπολικός 1-1 με Σαλαμινομάχους

Published

on

Την φιέστα των Σαλαμινομάχων χάλασε ο δυνατός και αξιόμαχος Παννεαπολικός που απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τους πρωτοπόρους στο γήπεδο των Αμπελακίων και διατήρησε ανοικτή την υπόθεση τίτλος στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΠ.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους και σκόραραν στο 34’ με κεφαλιά του Ρενιέρη για το 0-1.

Στο 52’ ο Κωνσταντινίδης βρήκε δεύτερο τέρμα για την ομάδα του Σταύρου Παπαπαναγιώτου με τον ρέφερι της αναμέτρησης να ακυρώνει το τέρμα μετά από υπόδειξη του βοηθού γεγονός που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Παννεαπολικού.

Στο 56’ ο Ευαγγέλου ισοφάρισε για τους γηπεδούχους σε 1-1 σκορ που παρέμεινε ως το τέλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 65’ ο Ασλάνι με φάουλ σημάδεψε το δοκάρι του Τσίλη και λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης ο Πέττας έχασε μοναδική ευκαιρία να δώσει την νίκη στην ομάδα του όταν ο Βορρίσης απέκρουσε το σουτ που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση.

Δοκάρι είχε και ο Παννεαπολικός με τον Κωνσταντινίδη  στο 67′.

Στο 93΄ο ρέφερι Πουλόπουλος Θ. απέβαλε τον Καρκαλή σε στιγμή  γενικής σύρραξης  ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο.

Σαλαμινομάχοι: Βορρίσης, Κούκης(85′ Σιγάλας), Νομικός, Σαράτσι, Κωνσταντινίδης, Στόικο(85′ Αποστολίδης), Ασλάνι, Περάκης, Πασαλής, Τάνκας, Ευαγγέλου(71′ Ράμφος).

Παννεαπολικός: Τσίλης, Ταρταράι(46′ Μούλλα), Τζαραντάντ, Ανδρικάκης, Συσκαμάνης, Τσιριγώτης, Μαλλιάδης(90′ Πέττας), Νομικός, Κωνσταντινίδης(74′ Κοκοκκύρης), Ρενιέρης, Βουμβάκης.