Connect with us

stoplekto

Χάνει η μάνα το παιδί και στη Δ Εθνική.

Στον αέρα, κλήρωση και πρεμιέρα Δ Εθνικής.

Published

on

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος στη Δ’ Εθνική, καθώς μετά από εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, η πρεμιέρα θα πρέπει να γίνει ως το τέλος του Οκτωβρίου.

Οι εκκρεμοδικίες των ομάδων της Football League και της Football League 2 συνεχίζονται, ενώ η ΕΕΑ δεν έχει δώσει άδεια συμμετοχής σε 17 επαγγελματικές ομάδες, που αν δεν την εξασφαλίσουν θα υποβιβαστούν αυτόματα στη Δ’ Εθνική.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, σε σημερινή συνεδρίαση τόνισε πως είναι προτιμότερο να καθυστερήσει λίγο η έναρξη, γι’ αυτό πρότεινε να δοθεί μια προθεσμία με την 30ή Οκτωβρίου να είναι η καταληκτική ημερομηνία.

 

Αυτό σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενες ομάδες θα έχουν περιθώριο ως τα μέσα περίπου του Οκτωβρίου να δηλώσουν συμμετοχή, ενώ ξεκαθαρίστηκε πως δεν θα υπάρξει παράταση στην αποπληρωμή των χρεών, με την προθεσμία να λήγει στις 28/9.

Αφού η έναρξη είναι στον αέρα την ίδια τύχη έχουν και οι κληρώσεις των ομίλων της Δ’ Εθνικής, που είχαν οριστεί για το τριήμερο 2,3 και 4 Οκτωβρίου. Μόνο η κλήρωση του 10ου ομίλου θα διεξαχθεί κανονικά, στις 2 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο, καθώς ο κρητικός όμιλος δεν επηρεάζεται από τις εξελίξεις. Για τις κληρώσεις των υπόλοιπων ομίλων θα αποφασιστεί νέα ημερομηνία, μόλις ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους συλλόγους που θα πάρουν τελικά μέρος στο πρωτάθλημα.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply