Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

«Χάρμα ιδέσθαι» η ΑΕ Μοσχάτου υπερπρωταθλήτρια Πειραιά. Σάρωσε 3-0 τον Ερμή Κορυδαλλού .

Published

on

Δυο γκολ ο Βινίσιους που έχασε και πέναλτι

Η ΑΕ Μοσχάτου αναδείχτηκε υπερπρωταθλήτρια  Πειραιά αφού  επικράτησε πανηγυρικά του Ερμή Κορυδαλλού  με 3-0 στο μπαράζ των δυο πρωταθλητών.

Η ομάδα του πολύ αξιόλογου τεχνικού Νίκου Κούστα , ένα καλοδουλεμένο σύνολο που έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο , επικράτησε κατά κράτος του αντιπάλου της και θα μπορούσε να σημειώσει και περισσότερα τέρματα.

Από την άλλη πλευρά ο Ερμής παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου . Σε καμία περίπτωση οι Κορυδαλλιώτες δεν μπήκαν στο παιχνίδι και δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του αντιπάλου τους ..

Με εξαίρεση μια καρφωτή  κεφαλιά του Νταλάκου που απέκρουσε με υπερένταση ο Αθανασόπουλος σε κόρνερ , ο Ερμής δεν «ενόχλησε » την αντίπαλη εστία .

Η ΑΕΜ  από την πλευρά της είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και έχασε αρκετές ευκαιρίες .

Η μεγαλύτερη στο 24 όταν ο Βινίσιους εκτέλεσε πέναλτι( χέρι του Αντωνίου σε σουτ του Νιζάμη ) στέλνοντας την μπάλα άουτ .

Στο 21΄το σουτ του Σπανού πέρασε μόλις άουτ ενώ στο 37’ μόνος του ο  Χατζάκης έπιασε χλιαρό σουτ που εξουδετέρωσε ο Δράμπαλης .

Και ενώ η κεφαλιά του Σιδηρόπουλου στο 54’  πέρασε μόλις άουτ, στο 62΄ οι Μοσχατιώτες άνοιξαν το σκορ . Μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα  του Σπανού από αριστερά ο Νιζάμης με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ .

Στο 68’ πάλι μετά από σέντρα του υπερκινητικού Σπανού ο Βινίσιους με πλασέ « ζευγάρωσε  »τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 71’ ο Χατζάκης βγήκε και πάλι μπροστά αλλά ο Δράμπαλης απέκρουσε ενώ στο 75’ ο Βινίσιους μόνος του μετά από σέντρα του Ξενιτόπουλου  αστόχησε. Ο Βραζιλιάνος όμως στο 83΄με κοντινό πλασέ έδωσε την «χαριστική βολή» στον Ερμή γράφοντας το τελικό 3-0.

Διαιτήτευσε με χαρακτηριστική άνεση  ο Ηλίας Σπάθας . Σίγουρα ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής με διαφορά ..

*Το τέλος του αγώνα βρήκε τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να είναι αγκαλιασμένοι και να φωτογραφίζονται μαζί. Η αποθέωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου…

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αθανασόπουλος, Σταύρου, Σπανός( 75΄Μπόλης) , Μουρελάτος( 87΄Φαναρίτης) , Φιαμέγκος, Σιδηρόπουλος, Νιζάμης( 81’ Βοϊδονικόλας ), Χατζάκης, Βινίσιους, Στούπης, Δρυμούσης ( 56΄Ξενιτόπουλος )

ΕΡΜΗΣ : Δράμπαλης, Σταθινάκης, Αντωνίου, Αγγέλου, Λαζάκης, Νταλάκος, Τζανιδάκης ( 81΄Μητρόπουλος) Στακάι( 70’ Καλαϊτζάκης), Βύρης, Μούτσας( 89’ Γιαννακόπουλος) , Κίτσιος( 87 ‘ Κουβάτσος .