Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαίδάρι – Καματερό 4-0

Published

on

Σαρωτικό ήταν σήμερα το Χαϊδάρι κόντρα στο Καματερό το οποίο και “φιλοδώρησε” με τέσσερα τέρματα. Οι “κυανέρυθροι” έπιασαν πολύ καλή απόδοση και αποζημίωσαν τους 300 και πλέον φίλους τους στο “Τ. Χαραλαμπίδης”. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και στο 14′ άνοιξαν το σκορ. Ο Ρούπι ελίχθηκε στην περιοχή, ανατράπηκε χωρίς ο κ. Γκάμαρης να υποδείξει τίποτε, όμως στη συνέχεια της φάσης, μετά από τη σέντρα του Κοτσολάκου ο Ταράτσας με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. Οι παίχτες του κ. Αρζένη συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 28′ ο Κοτσολάκος με υπέροχη ασίστ στον κενό χώρο βρήκε ολομόναχο τον Παπούλια, που πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 2-0.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να πιέσουν ψηλά. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους Χαϊδαριώτες να ανοίξουν το παιχνίδι και να ξεδιπλώσουν στο γήπεδο τα θετικά τους στοιχεία. Οι Ρούπι (59′) και Παπούλιας (66′) έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να έρθει τελικά ένα υπέροχο γκολ στο 74′. Ο Ρούπι πήρε τη μπάλα 20μ. πίσω από τη σέντρα και ξεκίνησε μια τρελλή κούρσα στη γραμμή του πλαγίου άουτ περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του. Την κατάλληλη στιγμή σέντραρε και ο επερχόμενος Καρώνας με ωραίο πλασέ έγραψε το 3-0. Οι “κυανέρυθροι” όμως δεν έμειναν εκεί. Στο 83′ ο Νούλας σέντραρε υπέροχα βρίσκοντας το Ρούπι ο οποίος με έξοχο πλασέ έγραψε το τελικό 4-0 μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους τους.

Καλή η διαιτησία των κ.κ. Γκάμαρη, Κουντουρέλλη και Αργυρού.

 

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μαχαίρας, Πολίτης, Νούλας, Αρβανίτης, Ταράτσας, Τσούκης (76′ Μπατής), Ρούπι, Χριστούλης (60′ Σουμελίδης), Καρώνας, Παπούλιας, Κοτσολάκος (78′ Δημητρακόπουλος).

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Αναγνωστόπουλος, Ανδριτσόπουλος, Τσακόσης, Τομάρας, Μπάλλαρης, Κλωνάρης, Μήνος, Παππάς, Παναγιωτόπουλος, Βασιλείου, Κουνάδης.

247press.com.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply