Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαλάνδρι – Αγία Παρασκευή 4-3

Published

on

Σπουδαίο παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλοι των δύο ομάδων που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο του Χαλανδρίου με την τοπική ομάδα να επιτυγχάνει μεγάλη νίκη στο ντέρμπι επί της Αγίας Παρασκευής με 4-3 και πλέον να βρίσκεται ένα μόλις βαθμό πίσω από την αντίπαλο του και τρείς από την κορυφή. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα επτά τέρματα πραγματοποιήθηκαν στο πρώτο μέρος με τριπλή ανατροπή του  σκορ!

Μόλις στο 8’ ο Λούσιο με όμορφο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην Σάντα αλλά στο 19’  ο Καρακάτσης με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε για το Χαλάνδρι  και στο 26’ ο Κράσι με κεφαλιά ψαράκι έκανε την ανατροπή πραγματοποιώντας το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν πέρασαν στην αντεπίθεση και στο 32’ με κεφαλιά του Μεϊμάρογλου έφεραν στα ίσα το ματς (2-2), και σαν να μην έφτανε αυτό δέκα λεπτά αργότερα ο Σάμιος με υπέροχο πλασέ «πάγωσε» την  κερκίδα των γηπεδούχων ανατρέποντας για την ομάδα του το σκορ σε 2-3. Για να έρθει  η ώρα του Παστού τρία λεπτά αργότερα  και η ανατροππή της ανατροπής!  καθώς ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων με δύο τέρματα …στο 45’ και 45+ διαμόρφωσε το τελικό 4-3 για τους Χαλανδριώτες.

Στο 38’ Ματζάνας είχε δοκάρι για τους νικητές.

Διαιτητές: Τριτσώνης, Απτόσογλου-Τουμπακάρης

 

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Γιώρας, Γκόνος, Ιωαννίδης, Παστός, Σιούτας, Καρακάσης, Μαντζάνας (52′ Λουκάς), Καλογερόπουλος, Κράσι, Σπυρόπουλος (88′ Μαγκλάρας), Κανέλλος (68′ Κατσιούλης)

 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Περτσάς, Σταμούλης (1′ Τζίτζης), Χατζηπέτρος (46′ Λαμπρινάκος), Μεϊμάρογλου, Κωνσταντίνου, Τσώνης, Στάμος, Κρασώνης (46′ Τσοχαντάρης), Λούσιο, Ζυγούρης, Μαστρογιάννης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply