Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαλάνδρι-Καματερό 3-0

Published

on

Έχοντας τον Σκούμα σε φοβερή ημέρα, το Χαλάνδρι μπόρεσε να καταβάλει την αντίσταση του Καματερού επικρατώντας με 3-0. Με τη νίκη αυτή, το σωματείο από τα βόρεια προάστια κατάφερε να πάρει σημαντική βαθμολογική ανάσα φτάνοντας τους 20 βαθμούς και την 12η θέση συγκατοικώντας μαζί με τον Ιάσονα. Οι πράσινοι που ήθελαν το τρίποντο οπωσδήποτε στην προσπάθεια που κάνουν για την απομάκρυνση από τις τελευταίες θέσεις, επέστρεψαν στις νίκες μετά από μια αγωνιστική, έχοντας καλή εικόνα κατά διαστήματα.

Από την άλλη το Καματερό, παρέμεινε για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη με αποτέλεσμα να εχει υποχωρήσει στην 9η θέση έχοντας 23 βαθμούς.

Όσον αφορά τον αγώνα, το συγκρότημα του Δήμου Τσιμηλιώτη οφείλει πολλά στην ποιότητα του ποδοσφαιριστή Σκούμα ο οποίος βρήκε δίχτυα δυο φορές (17′,52′) και συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του. Το τρίτο γκολ το πέτυχε ο Καγιώργης στο 77′ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Δήμος Τσιμηλιώτης) Κατσιούλης Θ., Λειβαρτζινός, Ζούνα, Θανόπουλος, Καλογήρου, Φελέκης (83′ Χατζηγρυπάρης), Λουκάς, Τσίτσαρης, Γούλας Γ. (60′ Πατσιαβούρας), Μπιζάς (70′ Καγιώργης), Σκούμας.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Αλεξόπουλος) Ανδριόλας, Τσιριγώτης, Καλογερόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Παπαιώαννου, Μπούγιας, Τρακόσης, Σπυρόπουλος (72′ Λέκκας), Αθανασόπουλος, Κοντόσταυλος (85′ Σκέμπι), Τσιργιώτης (74′ Μποζάς).