Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Χαλαρά η Προοδευτική 5-1 την Αναγέννηση στο Μοσχάτο

Published

on

Χωρίς να συναντήσει αντίσταση η Προοδευτική πέρασε εύκολα από το Μοσχάτο όπου επικράτησε εύκολα με 1-5 της τοπικής Αναγέννησης

Οι Κορυδαλλιώτες είχαν τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων και εκτός από τα πέντε τέρματα που σημείωσαν , έχασαν πολλές ευκαιρίες ενώ κορυφαίος των γηπεδούχων ήταν ο γκολκίπερ Βαβάκας που είχε πολλές σωτήριες επεμβάσεις.

Στο 9’ ο Ατματσίδης με εκπληκτικό μακρινό σουτ άνοιξε το σκορ, για να διπλασιάσει ο Δηλαβέρης στο 17’ με πλασέ. Η Αναγέννηση που πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι σε ένα καταφανώς ανώτερο αντίπαλο μείωσε στο 29’ με σουτ έξω από την περιοχή του Οικονομάκη που εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας, στην μοναδική ουσιαστικά αξιόλογη επίθεση της Μοσχατιώτικης ομάδας.

Στο 36’ ο Ταμπάκης πέτυχε με πλασέ το τρίτο τέρμα των «βυσσινί» που« κατέβασαν στροφές» στην επανάληψη , αλλά συνέχισαν να έχουν την κατοχή. Μέσα σε ένα δίλεπτο ( 62΄,63’) η Προοδευτική σημείωσε δυο τέρματα με τους Ταμπάκη και Ατματσίδη και όλα τελείωσαν εκεί…

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Παπανδριόπουλου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧ.: Βαβάκας,Λάμπρου, Σωματόπουλος( 73’ Καρακάσης ) , Κουτσόγιωργας, Τόττης Κ., Ράττου( 46’ Καρδαράς) , Οικονομάκης , Παπαθεοδώρου, Ταχιράι, Τσετσώνης, Τόττης Θ.( 57’ Δωρογιάννης) ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Αποστόλου, Μύρκος, Κύβελος, Χουστουλάκης, Γκόγκα, Ταμπάκης ( 70’ Μόσχος), Δηλαβέρης( 67’ Μητρόπουλος), Παπαδόπουλος( 57’ Κιάφα) , Μενδρινός( 70’ Λαντζούνης) Ατματσίδης.