Connect with us

slideshow

Χαλκίδα: Παραιτήθηκε ο Ταρνανάς

Ο Βασίλης Ταρνανάς μιλάει στον Κυριάκο Παντζαρίδη και αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση του από τον προεδρικό θώκο του Ευβοϊκού συλλόγου.

Published

on

Αποφάσισε πριν από τα τέσσερα χρόνια να ασχοληθεί με τα κοινά του ΑΟ Χαλκίδας έχοντας ως επιθυμία να οδηγήσει την ιστορική ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο στόχος επετεύχθη όμως ο Βασίλης Ταρνανάς μόνο ικανοποιημένος δεν μπορεί να αισθάνεται από την εξέλιξη των πραγμάτων και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο στην ανοιχτή συγκέντρωση της περασμένης Δευτέρας υπέβαλε την παραίτηση του από την θέση του προέδρου. Ο μέχρι πρότινος χρηματοδότης του ΑΟΧ αποχωρεί όντας πικραμένος δεδομένου ότι την περίοδο που βρισκόταν στην ομάδα δεν βρήκε ανταπόκριση από κανένα πρόσωπο, βάζοντας…. πλάτη μόνος του, ειδικότερα στο οικονομικό κομμάτι.Ο Κυριάκος Παντζαρίδης επικοινώνησε με τον Βασίλη Ταρνανά ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την απόφαση υπογραμμίζοντας:’ Μετά από 4 χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα αποφάσισα να παραιτηθώ. Θεωρώ ότι πάλευα μόνος μου, χωρίς βοήθεια και δεν βρήκα ανταπόκριση όποτε χρειάστηκα. Υπήρξε μεγάλη αδιαφορία τόσο από τον κόσμο της Χαλκίδας όσο και από τους τοπικούς φορείς. Απόδειξη αποτελεί ότι φέτος, οι ποδοσφαιριστές προπονούνταν σε πέντε διαφορετικούς χώρους την εβδομάδα.Πάλευα μόνος μου. Η διοίκηση υπήρχε για τυπικούς λόγους και ουσιαστικά δεν υπήρξε εκτός από εμένα, κάποιος άλλος χρηματοδότης. Η απόφαση μου είναι οριστική, δεν πρόκειται να αλλάξει’. Πάντως, ο έμπειρος παράγοντας δήλωσε ότι σε περίπτωση που εισχωρήσουν στον σύλλογο άνθρωποι ικανοί να βοηθήσουν την ομάδα, τότε θα συμβάλει ενεργά σε αυτή την προσπάθεια: ‘ Θα δείξω ενδιαφέρον μόνο σε περίπτωση που σχηματιστεί διοίκηση από ανθρώπους που θα δείξουν διάθεση και έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν την ομάδα σε ένα καλό επίπεδο’ δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

10 Ιουνίου εκλογές για νέο Δ.Σ.

 

Από εκεί και πέρα, στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ενώ εκφράστηκαν και απόψεις για τη νέα χρονιά. Παράλληλα, οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. έχουν οριστεί για τις 10 Ιουνίου ενώ την επόμενη εβδομάδα θα γίνει μια συζήτηση μεταξύ των μελών της υπάρχουσας διοίκησης προκειμένου να συζητηθούν σημαντικά θέματα του σωματείου.

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply