Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Χαλκηδόνα – Αετός Κορυδαλλού 1-2

Published

on

 

Με αντεπίθεση στην επανάληψη ο Αετός Κορυδαλλού έκανε την ανατροπή και πέρασε νικηφόρα με 2-1 από το « Παντελής Νικολαΐδης όπου κατέβαλε την αντίσταση της αξιόμαχης Χαλκηδόνας στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος για Τον 1ο όμιλο της Α΄ Κατηγορίας .

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο  20εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Τσιριγώτη που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Παναγάκου.

Αμέσως μετά( 21’) οι Κορυδαλλιώτες κέρδισαν κι αυτοί πέναλτι σε χέρι αμυντικού, αλλά ο Σιδηρόπουλος που το εκτέλεσε δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τριανταφυλλίδη που απέκρουσε έξοχα .

Ο Αετός ήταν αποφασιστικός στη συνέχεια με σκοπό να « γυρίσει» το σκορ. Και ενώ είχε δυο δοκάρια με Μπαμπουλάκη στο 40’ και Δρυμούση στο 48, στη συνέχεια κατάφερε να βρει τον δρόμο για τα δίκτυα με τέρματα των Μούτσα 52’ και Μπερίσα 60’ .

Στο 65 οι Κορυδαλλιώτες έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Δρυμούση για επικίνδυνο παίξιμο.

Καλός ο διαιτητής Πετρουμιανός

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Τριανταφυλλίδης, Δερβίσης, Συριανός, Γκόλγκαρης, Κοσμίδης Μαρούλης, Κουκουλάς( 50’ Ζούγρας) Σαραντέας( 80’ Μαραγκός) Παναγάκος( 56΄Κούβαρης) Τσιριγώτης, Πνευματικός .

ΑΕΤΟΣ : Θωμόπουλος, Κουντουράς( 71’ Καφαλίδης) Τζανετής( 50 Καλλέργης) Σύρμας, Μπερίσα, Σιδηρόπουλος, Τουλουβασίλης( 80’ Πήττας) Λέσι, Μπαμπουλάκης , Μούτσας, Δρυμούσης.