Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Χαλκηδόνα- ΑΕ Σαρωνικού Αίγινας όλα μηδέν(0-0) !!

Published

on

Το τελικό 0-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα στον αγώνα Χαλκηδόνας – ΑΕ Σαρωνικού Αίγινας . Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες , όπου επικράτησε το πάθος και κυρίως η δύναμη με πολλά δυνατά και πολλές φορές αντιαθλητικά μαρκαρίσματα . Ειδικά στο α΄ μέρος έπεσαν πολλές κλωτσιές με αποτέλεσμα να δοθούν αρκετές κίτρινες κάρτες εκατέρωθεν. Στο διάστημα αυτό είχαμε ένα σουτ του Καλικαντή στο 21’ που βρήκε το κάθετο δοκάρι ενώ στο 29’την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί της Χαλκηδόνας έδιωξαν την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος. Από κει και πέρα τίποτε άλλο. Στην επανάληψη οι Αιγινήτες με τη βοήθεια και του αέρα προσπάθησαν , αλλά ουσιαστικά δεν απείλησαν τους αντιπάλους τους που ήταν πολλοί δυνατοί αμυντικά .Επιπλέον δεν φάνηκε να έχουν και λύσεις από τον πάγκο. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν μπορούσαν σε καμία περίπτωση να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Ο διαιτητής Δαμιανάκης είχε να αντιμετωπίσει το σκληρό παιχνίδι των ομάδων και την κακοπιστία της εξέδρας . Ομολογουμένως όμως τα κατάφερε πολύ καλά και έβγαλε το παιχνίδι «αναίμακτα ».

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Κρασσάς, Κόμης, Πνευματικός, Μαρούλης, Μάνθος, Κούσιας( 50’ Μπέλιας), Λαλάι, Μανδαμαδιώτης( 76’ Πλιάγκας), Χανιώτης( 50’ Ζαρκαδούλας), Αυγέρης, Γεωργίου( 84’ Σπανογιάννης)

ΑΕ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ: Μπακόμητρος, Χρυσοχόος, Κάτσας, Μελάς, Γκαρής, Τσελάι. Φεϊζούλα, Στακάι, Μητρόπουλος, Καλικαντής, Στακάι( 63’ λ.τρ. Μισιτάκου)