Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Χαλκηδόνα- Αναγέννηση Μοσχάτου 4-4

Published

on

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στην Χαλκηδόνα και την Αναγέννηση Μοσχάτου που έληξε ισόπαλο 4-4 μετά από χορταστικό θέαμα στην επανάληψη όπου σημειώθηκαν 7 τέρματα!!! Οι Νικαιώτες προηγήθηκαν στο 40’ με τον Μάνθο. Ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι με τον Οικονομάκη στο 52’ , αλλά σχεδόν αμέσως( 55΄) ο Πλάκας έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του . Μέσα σε 12 λεπτά οι Μοσχατιώτες πέτυχαν τρία τέρματα κάνοντας το 2-4 με τους Αθανασόπουλο 58’ και Παπαθεοδώρου 62’, 70’ . Όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την «τελευταία λέξη» . Έτσι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι «στα ίσια» με δυο γκολ του Γκέκα στο 76’ και στο 82’ γράφοντας το τελικό 4-4! Διαιτήτευσε ο Κακριδής Π.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ : Σαχάι, Κουντουράς, Πνευματικός, Μάνθος, Πακιρτζής, Αθανασιάδης( 46’Πλάκας), Κουκλάκης, Μπεκάκος, Καστρίτης( 82’ Πούρια) Μανδαμαδιώτης( 56’ Κούρτης) , Γκέκα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ : Τζάβαλος, Παπαϊωάννου, Μεταξάς, Παπέλης, Παπαθανασίου, Καρανάσος, Αθανασόπουλος( 85’ Ρούσσος) Παπαθεοδώρου, ΟΙκονομάκης, Μαξίμ, Καζαντζής( 50’ Παππάς).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ