Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Χαλκηδόνα – ΑΣ Δραπετσώνας 2-2

Published

on

Χαλκηδόνα και ΑΣ Δραπετσώνας μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις στο ισόπαλο 2-2, αν και οι γηπεδούχοι είχαν τον μεγαλύτερο έλεγχο του αγώνα κυρίως στο δεύτερο μέρος

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και σκόραραν δυο τέρματα με τους Κούστα κεφαλιά στο 11’ και Φασίλη σουτ στο 35’ για το 0-2. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με δυο σημαντικές στιγμές των  Τσαλίκη και Πνευματικού Ε. που δεν καρποφόρησαν.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Οικονομάκη, εκτέλεσε εύστοχα ο Αυγέρης και έβαλε την ομάδα του στο ματς μειώνοντας σε 1-2 .

Στο 81’ ο Οικονομάκης από πολύ πλάγια θέση σημάδεψε το απέναντι δίχτυ του Κοντοπίδη για το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα

Διαιτητής ήταν ο Λαθύρης.

ΑΟ Χαλκηδών: Πνευματικός Κ., Μάνθος, Πνευματικός Ε(68’ λ.τρ. Αθανασιάδης).,Φέκος(46’ Κούρτης), Μπουζάλι, Κατσάνης, Σουλιώτης, (46’ Γκέγκα), Καριτινός(46’ Μανδαμανδιώτης), Τσαλίκης(62’ Παναγιωτόπουλος), Αυγέρης, Οικονομάκης.

ΑΣ Δραπετσώνας: Κοντοπίδης, Ζημινόπουλος, Αγγελόπουλος Α. Κούστας, Shkrelaj, Καρνέσης, Σέρρι(82’Watsop), Αγγελόπουλος Λ., Φασίλης(82’ Κασιαβός) Φωτιάδης, Τσετσώνης(82’ Νεοφώτιστος).

foto arxeiou