Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Χαλκηδόνα – Ελλάς Ποντίων 3-0

Published

on

Επιστροφή στις νίκες για την Χαλκηδόνα (μετά την ήττα από την Αμφιάλη) που επιβλήθηκε με 3-0 της πάντα υπολογίσιμης Ελλάς Ποντίων.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 36’ με πλασέ του Παναγιωτόπουλου από ασιστ του Ζαρκαδούλα Λ. (1-0) και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 44’ με σκόρερ και πάλι τον Παναγιωτόπουλο που πήρε το «ριμπάουντ» (μετά από προσπάθεια του Μάνθου στο δοκάρι) και νίκησε τον Νικολακόπουλο για το (2-0). Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ζαρκαδούλας Λ. ΄στερα από πάσα του Βοργιά.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες και για άλλα τέρματα αλλά οι Ζαρκαδούλας Λ και Βοργιάς δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Διαιτητής ήταν ο Λεμπέσης Π.

ΑΟ Χαλκηδών: Πνευματικός Κ., Κούρτης, Πνευματικός Ε., Μάνθος, Μπουζάλι, Αθανασιάδης, Κορτέσης(63′ Βοργιάς), Μανδαμαδιώτης(46′ Κατσάνης), Παναγιωτόπουλος(75′ Ζαρκαδούλας Α.), Καρυτινός, Ζαρκαδούλας Λ..

Ελλάς Ποντίων: Νικολακόπουλος, Βατίστας Αν., Βιδάκης, Κρανιδιώτης, Τσουμανάι, Συμεώνογλου, Μπρέγιαννης(46′ Ντούλε), Παπαδόπουλος(75′ Μηλιώτης), Φλαμπούρης, Βατίστας Ανδ.(46′ Βατίστας Ανδ.), Ευθυμιάδης.