Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Χαλκηδώνα- Αστυπάλαια Κορυδαλλού 1-1

Published

on

Στο 91’ η Αστυπάλαια Κορυδαλλού ισοφάρισε σε 1-1 την Χαλκηδώνα , σε ένα αδιάφορο μαθητικά ματς, το οποίο όμως είχε ένταση στο φινάλε.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 35’ με τον Μουστάκα, αλλά έχουν σοβαρά παράπονα από το διαιτητή Αλατσάκη και τους βοηθούς Κοντιζά και Κεφαλιάκο. Συγκεκριμένα ζήτσαν πέναλτι στο 20’ σε χέρι αμυντικού, ενώ διαμαρτύρονται και για λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ των βοηθών.

Οι Κορυδαλλιώτες είχαν δοκάρι με τον Μπάκα(32’) και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ζιούπα στο 91’.

Ο διαιτητής Αλατσάκης έγραψε στο φύλλο αγώνος ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα φίλαθλοι χωρίς διακριτικά, αλλά που φώναζαν κατά τη διάρεκια του ματς συνθήματα υπέρ της Χαλκηδώνας, φώναζαν «Πόσα πήρατε για να το φέρετε «χ» ». Επίσης έγραψε τους Λοϊζίδη και Κύρια τους οποίους άκουσε μετά το τέλος του αγώνα να λένε μεταξύ τους: «Ποιος μας έφερε αυτά τα μπ….λα»……

ΧΑΛΚΗΔΩΝΑ: Μπαλής, Πλάκας, Αθανασόπουλος, Μπουζάλι, Κύριας, Κούσιας, Μουστάκα,ς(75’ Πνευματικός Ε..), Λοϊζίδης, Θωμάς Ε.(88’ Παπαδόπουλος), Δημόπουλος, Σβόλης(46’ Μαρουλής).

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ: Λευκόπουλος, Ζαρίφης, Πύρος(64’ Γεωργιάδης, 70’λ.τρ. Χάιδος), Μπάκας,  Μαρίνης, Κασάρα, Κουβάτσος, Πλιάγκας, Καλίδης(75’ Χαβατζογιάννης), Κόκας(75’ Ευθύμερος).