Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Χαλκηδώνα και ΑΣ Ποντίων ευχαριστούν τον Βυρ.Δίκη

Published

on

Με ανακοινώσεις τους οι διοικήσεις του ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ και του ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ευχαριστούν τον κ. Βύρωνα Δίκη και την οικογένεια του για την σημαντική προσφορά του. Αναλυτικά οι επιστολές των δύο συλλόγων:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου Α.Ο. ΧΑΛΚΗΔΩΝ, θέλει να ευχαριστήσει την οικογένεια ΔΙΚΗ και ειδικότερα τον κύριο Βύρωνα ΔΙΚΗ ο οποίος δεν σταμάτησε ποτέ να είναι κοντά στο Σύλλογο, να βοηθά στα προβλήματά του και να συντελεί με τις προσπάθειές του στην καθημερινή βελτίωση του Α.Ο. ΧΑΛΚΗΔΩΝ, στηρίζοντας ενεργά τις ακαδημίες αλλά και την ανδρική ομάδα. ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ !!! Για το Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΗΔΩΝ , ο πρόεδρος Δημήτρης Κούρτης .»

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να δηλώσουμε δημόσια την ευγνωμοσύνη του συλλόγου προς την οικογένεια του Βύρωνα Δίκη για την ανιδιοτελή και έμπρακτη στήριξη του ,τα τελευταία χρόνια. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι η οικογένεια Βύρωνα Δίκη ανώνυμα και σιωπηλά επιτελεί κοινωνικό έργο, βοηθώντας οικογένειες που δοκιμάζονται από τις συνεχείς κρίσεις. Με ευγνωμοσύνη ΔΣ ΑΣ ΠΟΝΤΊΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΏΝΑΣ»