Connect with us

6ος Όμιλος

Χαλκιάς: “Καθαρά δική μου επιλογή να αποχωρήσω από τον Παλληνιακό”

Published

on

Θέση αναφορικά με τις αναρτησεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και αναφέρουν ότι δεν προσέφερε τα αναμενόμενα με την παρουσία του στον Παλληνιακό πήρε ο άσος, πλέον, του Ιωνικού, Βασίλης Χαλκιάς.
Ο ίδιος εξαπέλυσε επίθεση κάνοντας λόγο για αχαριστία υπογραμμίζοντας ότι δέχτηκε πιέσεις να παραμείνει στο σύλλογο μέχρι και την τελευταία στιγμή.
Αναλυτικά, το κείμενο
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και επειδή είναι κρίμα να δημοσιοποιούνται διάφορα ψευδή και αναλήθειες επειδή διάβασα τυχαία σε κάποια σαιτ πως εγώ αποχώρησα απο την ομάδα του Παλληνιακού επειδή δεν ήμουν στα πλάνα του προπονητή και δεν προσέφερα τα αναμενόμενα έχω να δηλώσω δημόσια τα εξής: Η απόφαση μου να αποχωρήση ήταν καθαρά δική μου επιλογή πράγμα το οποίο μπορεί να το επιβεβαιώσει ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Χαντές καθώς και ο τεχνικός διευθυντής, Αντώνης Φώσκολος που μέχρι την τελευταία στιγμή με έπαιρνε τηλέφωνο για να συναντηθούμε και να αλλάξω την απόφαση μου.
Υ.Γ. Τουλάχιστον περίμενα να έχουν τοποθετηθεί ήδη οι άνθρωποι που πραγματικά γνωρίζουν και με έζησαν όλο το χρονικό διάστημα
Υ.Γ.2) Αν θυμάμαι καλά (γιατί είμαι και κάποιας ηλικίας) είμαι πρώτος σε λεπτέ συμμετοχής και στα παιχνίδια μέχρι στιγμής
Υ.Γ. 3) Καλή χρονιά σε όλους και εύχομαι στο τέλος της χρονιάς ο Παλληνιακός να βγει πρωταθλητής!
Με εκτίμηση ο ποδοσφαιριστής που δεν προσέφερε ΚΑΙ ΚΑΛΑ τα αναμενόμενα.
Χαλκιάς Βασίλειος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply