Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

«Χ»αμένη ευκαιρία για Άγιο Θωμά και Θύελλα Αγ. Δημητρίου

Published

on

Ο Άγιος Θωμάς και η Θύελλα Αγίου Δημητρίου διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Γουδί με στόχο τη νίκη που θα έφερνε προ στιγμήν έναν από τους δύο στην κορυφή του τρίτου ομίλου. Έπειτα από ένα σκληρό και ενδιαφέρον παιχνίδι, το 1-1 έμελλε να είναι το αντίτιμο της προσπάθειας των δύο ομάδων. Το σκορ άνοιξε με σουτ στο 38’ ο Φώτης Ζαρκαδούλας παρά την προσπάθεια του Μαντέλου. Η ισοφάριση ήρθε από ωραίο τελείωμα του Φαρμάκη στο 55’, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ρέντζος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω μαρκαρίσματος. Κάπως έτσι, μετά από δέκα αγωνιστικές οι δύο ομάδες αριθμούς 18 βαθμούς στην πέμπτη θέση.

Διαιτητές: Μητράκος Α., Νιδριώτης Μ., Βασιλάκης Χ.

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Δημήτρης Μαλιαρίτσης): Καυκιάς, Φλώρος, Αλικάι, Μεταξούλης (55′ Γ. Ζαρκαδούλας), Βουρλάκος, Φ. Ζαρκαδούλας, Θύμιος (75′ Χαρατσάρης), Χάβος, Μαντέλος, Μαστρογιάννης (70′ Γεωργίου), Χατζής.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜ. (Ανδρέας Μαντζούνης): Ζαγαρέλος, Μουχαμέτι, Ασημακόπουλος, Ρέντζος, Φαρμάκης, Τζελέφας, Κ. Ελευθεριάδης, Ταχιράι, Αγγελιδέλλης (85′ Κακιώρης), Γ. Ελευθεριάδης, Κιουρανάκης (70′ Άγκντι).