Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

(Χ)αμένοι και οι δύο στο Αγιος Θωμάς- Πανερυθραϊκός 1-1

Published

on

Σε ένα παιχνίδι όπου το τελικό αποτέλεσμα δεν άρεσε σε κανέναν, Αγιος Θωμάς και Πανερυθραϊκός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.

Οι γηπεδούχοι ούτε τώρα μπόρεσαν να πάρουν την πρώτη τους νίκη και με μόλις 2 βαθμούς είναι στην τελευταία θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να πάρουν βαθμολογική ανάσα και με 10 βαθμούς είναι 15οι.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ και χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις. Στο 2ο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιό δυνατά και στο 53′ άγγιξαν τοι γκολ όταν ο Παπαθανασίου έπιασε την κεφαλιά, ο Καυκιάς απέκρουσε και η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 71′ όταν ο Βαλλιάνος με εκπληκτικό αν[αποδο ψαλίδι έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 85′ όταν ο Λόμπε Νουάμε με πλασέ έκανε το 1-1. Στο 90′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Μαλάι.

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Στέφανος Σοϊλεμές): Καυκιάς, Νικάκης (86 Δεληγιώργος), Κατηρτζιγιαννόγλου, Χαντζής, Παπαζαφειρόπουλος, Ζαρκαδούλας, Τζώρτζης, Τετώρος (72′ Μαλάι), Λόμπε Νουάμε, Κολοβός, Πετράκος (89′ Μάκο).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΊΚΟΣ (Γιάννης Δημητρίου): Μαλλιαρίτσης, Σουμελίδης, Μπαλλής (90+2′ Κατσάρας), Λώλος, Βαρκαρώτας, Μουμούρης (58′ Αραμπαντζής), Λουκάς, Απειρανθίτης, Κοντός (46′ Βαλλιάνος), Παπαθανασίου (77′ Φραγκάκης), Αχαρονιάν.