Connect with us

stoplekto

Χαμόγελα στο Κερατσίνι

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στο Κερατσίνι από την εκτός έδρας νίκη επί του Ηφαίστου . Στο παιχνίδι αυτό κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο ο νέος προπονητής της ομάδας Βασίλης Σπάθας που έκανε την παρακάτω δήλωση: «Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την εμφάνισή τους και την άνετη νίκη. Αντιμετωπίσαμε μία ιδιαίτερα αξιόλογη κι αξιόμαχη ομάδα, όπως είναι ο Ήφαιστος και είναι σημαντικό ότι συνεχίσαμε με νίκη την πορεία μας. Καταλυτικό ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος διαδραμάτισε το γεγονός ότι ευτυχήσαμε να πετύχουμε δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο ημίωρο, γεγονός το οποίο μας απελευθέρωσε και αποδώσαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο»

Και ο τεχνικός  των « ροσονέρι » πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Βάζουμε το κεφάλι κάτω και προχωράμε. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι Κυπέλλου με τους Σαλαμινομάχους, όπου θα πάμε να καθαρίσουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε την πορεία μας και σε αυτή τη διοργάνωση, η οποία μας ενδιαφέρει εξίσου. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Ήφαιστο».

*Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί σήμερα ο νεαρός γκολκίπερ  Κώστας Λιούμπης που τραυματίστηκε στο γόνατο κατά  τη διάρκεια του Κυριακάτικου αγώνα.