Connect with us

stoplekto

Χαμός στον Πειραιά με την απόφαση της ΕΠΟ

Published

on

Παραιτήθηκαν από τις επιτροπές της Ομοσπονδίας Γ. Ανατολάκης  και Κ. Χολέβας  σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Η προχθεσινή αιφνιδιαστική απόφαση του ΔΣ, της ΕΠΟ βάση της οποίας, «κόπηκε» αναίτια και αιφνιδιαστικά,   η μια πρωταθλήτρια ομάδα της Ε.Π.Σ.Πειραιά – μιάς εκ των τριών ιδρυτριών  Ε.Π.Σ. της χώρας – από την διεκδίκηση της ανόδου στην Γ΄ Εθνική  έφερε μεγάλη  αναστάτωση στο λιμάνι . Σαν πρώτη κίνηση διαμαρτυρίας ήταν οι παραιτήσεις του προέδρου της ΕΠΣ Πειραιά Γιώργου Ανατολάκη  από μέλος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής- Ε.Π.Ο. , καθώς και του Α΄ Αντιπροέδρου  της Κώστα   Χολέβα, από την θέση του αναπληρωματικού μέλους  Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αλλά και μέλους της Οικονομικής Επιτροπής.

Αναλυτικά οι επιστολές των δυο ηγετικών στελέχων του Πειραϊκών ποδοσφαίρου προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γεώργιο Γκιρτζίκη και κοινοποίηση την εκτελεστική Γραμματεία Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής :

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ Γ.ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ:  

«Η ιστορία μου στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ο σεβασμός στην ψήφο με την οποία με τίμησαν τα Πειραικά σωματεία, με αναγκάζουν να υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής.

Δηλώνω ότι δεν κλήθηκα στις συνεδριάσεις της Επιτροπής δεν ενημερώθηκα, ούτε ερωτήθηκα ποτέ, για καμία  πρόταση – απόφαση της.»

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ Κ.ΧΟΛΕΒΑ:

«Η  αξιοπρέπεια μου η ανιδιοτέλεια με την οποία υπηρετώ για τουλάχιστον 30 χρόνια το Πειραικό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο,  και κατ΄ επέκτασιν το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ως αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας με αναγκάζουν να  υποβάλω την παραίτηση μου .

Νοιώθω βαθύτατα προσβεβλημένος ως άνθρωπος και ως Πειραιώτης για την τελευταία απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου σας η οποία θίγει, όλον τον Ποδοσφαιρικό Πειραιά.»