Connect with us

stoplekto

«Χαντάκωσαν» την Ελπίδα τα Μελίσσια

Published

on

Τα Μελίσσια κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες επικρατώντας 2-0 της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων εκτός έδρας στο ντεμπούτο του Δημήτρη Μποτσάκου και στην επανεμφάνιση του Δημήτρη Παπαδιώτη. Κάπως έτσι, έπιασαν τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου στη 5η θέση έχοντας 37 βαθμούς και παράλληλα «βούλιαξαν» την Ελπίδα που αριθμεί 15 πόντους στη 14η θέση.

Τα τέρματα που έκριναν την αναμέτρηση σημείωσαν στο 62’ ο Δημαράς με πλασέ έπειτα από σύγχυση στα καρέ του Παπαδιώτη και ο Νίκος Τσουπάνος στο 75’ φεύγοντας στην πλάτη της άμυνας ύστερα από μεταβίβαση του Γιάννη Φακή. Τέλος, ο Αντωνίου αποβλήθηκε στο 83’ με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία στον βοηθό Στεργιώτη, ο οποίος τον υπέδειξε οφσάιντ σε μια φάση που ο έμπειρος αμυντικός έβγαινε τετ α τετ με τον Νικολάου.

ΔIAITHTEΣ: Με λάθη οι Πατεράκης Ν. και Στεργιώτης Ι., άψογη η Δέτση Μ.

ΕΛΠΙΔΑ (Νίκος Νικολακόπουλος): Παπαδιώτης, Ράγγος, Καλκάνης, Αντωνίου, Πανταζής, Κάτρης, Παρασκευόπουλος, Γιαμάς, Λάμπος (73′ Μάρλεντ), Πετανάι, Μαγριπλής.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Δημήτρης Μποτσάκος): Νικολάου, Κωνσταντάκης, Πολυδωρόπουλος, Σ. Τσουπάνος, Στέλλας, Βολικάκης, Κονόμη (61′ Δημαράς), Δ. Φάκης, Κοβός (48′ Ν. Τσουπάνος), Καράτι, Ι. Φάκης (77′ Τσουκαλάς).