Connect with us

5ος Όμιλος

Χαντές: “Μόνο κέρδος θα έχουμε από αυτό το ματς”

Published

on

Με δυο προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Θύελλας Καμαρίου για το ματς της 2ης αγωνιστικής όπου για τον 5ο όμιλο φιλοξενείται στο “Σπύρος Γιαλαμπίδης” από τον ιστορικό Φωστήρα.

Οι Σαντορινιοί που προέρχονται από τη μεγάλη αλλά δύσκολη νίκη κόντρα στον Ερμή Κορυδαλλού έχουν τη ψυχολογία για να αντιμετωπίσουν μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, προερχόμενη σαφώς από το σπουδαίο διπλό επί του Εθνικού Πειραιά.

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Λάζαρου Γελαδάρη λόγω τραυματισμού, ενώ, δεν έχει εκδοθεί ακόμη το δελτίο του Ντινιωτάκη, με τον Βαγγέλη Χαντέ να περιμένει μέχρι αύριο.

Η προετοιμασία επί Κυκλαδίτικου εδάφους θα ολοκληρωθεί αύριο με πρωινή προπόνηση ενώ αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα.

Ο κ. Χαντές αναφερόμενος στο ματς τόνισε“Είναι ένα ματς το οποίο θα τραβήξει αρκετά από τα βλέμματα του ομίλου. Παίζουμε σε μια από τις πιο δυνατές έδρες και με μια ιστορική ομάδα. Μόνο κέρδος μπορούμε να πάρουμε από αυτό το ματς. Ξέρουμε ότι έχουμε απέναντι μας μια καλή και ομοιογενής ομάδας. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών”.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι το φιλικό ματς που είχε δώσει η ομάδα στον Ταύρο παίξει ρόλο στην ψυχολογία του κυριακάτικου ματς, ο νεαρός προπονητής είπε: “Δεν νομίζω ότι τα φιλικά θα παίξουν ρόλο για το πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες στο πρωτάθλημα. Τα φιλικά της προετοιμασίας είναι για τους προπονητές και δεν νομίζω ότι υπάρχει βάση σε αυτό”.

Σε ερώτηση για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει μια ομάδα σαν τη Θύελλα με δεδομένο ότι θα αντιμετωπίσει ένα σύνολο που με μεγάλο πρεστίζ και δυναμική, ο Χαντές απάντησε: “Μπορεί να μην έχουμε το ίδιο πρεστίζ αλλά έχουμε παίκτες που μπορούν να διαχειριστούν τις καταστάσεις αυτές. Ο Φωστήρας στην έδρα του μπορεί να βρει καλό διαστήματα και να γιγαντωθεί με την ώθηση που του δίνει ο κόσμος όμως θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90′ για να πάρουμε αποτέλεσμα”.

Την Κυριακή παίζουν οι δυο ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο;

“Νομίζω ότι είμαστε από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν σίγουρα. Δυο ομάδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά δυο ομάδες που είναι φιλόδοξες και έχουν βάσεις να αντέξουν και να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν”.