Connect with us

Γ Εθνική

Χαντές | Ο Εθνικός δεν μπορεί να είναι αδιάφορος σε κανένα θεσμό

Published

on

Ο προπονητής του Εθνικού Βαγγέλης Χαντές μίλησε στο another football day για την εκτός έδρας νίκη σε βάρος του Ιάλυσου (0-2) , την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, το νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και τους στόχους των Πειραιωτών.

Στην 3η φάση του Κυπέλλου προκρίθηκε ο Εθνικός, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Ιάλυσου στο «Οικονομίδειο».

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Βαγγέλης Χαντές μίλησε για την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση του θεσμού, την μέχρι τώρα εικόνα της προετοιμασίας, καθώς επίσης για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής αλλά και τον όμιλο στον οποίο θα βρίσκονται οι Πειραιώτες.

Για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου…: 

«Ήταν ένα παιχνίδι, με επίσημο χαρακτήρα απέναντι σε μια ομάδα, που παραδοσιακά πάντα είναι πάρα πολύ καλή στην έδρα της. Νομίζω ελέγχαμε το παιχνίδι, καθόλη στην διάρκεια του παιχνιδιού αν και στο δεύτερο ημίχρονο ουσιαστικά φτάσαμε στα στάνταρ απόδοσης, τα οποία μπορούμε και θέλουμε και φτάσαμε σε μια πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Εθνικός δεν μπορεί να είναι αδιάφορος για κανέναν θεσμό…».

Για το κατά πόσο τα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου θα βοηθήσουν την ομάδα στο πρωτάθλημα: «Είναι σημαντικό, γιατί όπως και να έχει τα παιχνίδια που έχουν επίσημο χαρακτήρα ανεβάζουν την συγκέντρωση, τον ρυθμό και την ένταση, την οποία βγάζει μια ομάδα στο παιχνίδι της και νομίζω ότι θα μας βοηθήσει στο να παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι για το πρωτάθλημα».

Για την εικόνα της προετοιμασίας μέχρι τώρα: «Έχει κυλήσει σε καλό πλαίσιο. Δεν έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς, όσον αφορά το κομμάτι των μυϊκών προβλημάτων. Το Κύπελλο λίγο μας δυσκόλεψε το τελείωμα της προετοιμασίας και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το αναπληρώσουμε  μέσα στις προπονητικές μονάδες, από την έναρξη του πρωταθλήματος και μετά».

Για το ότι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι εντός έδρας: «Δεν έχει καμία σημασία για εμάς. Είτε το παιχνίδι ήταν εντός, είτε ήταν εκτός είναι το ίδιο πράγμα. Όπως δεν έχει σημασία και ο αντίπαλος. Βλέπουμε παιχνίδι – παιχνίδι…  Όπου και να παίζαμε με όποιον αντίπαλο και να είμαστε στόχος μας είναι η νίκη, το ίδιο θα κάνουμε και με τον Ελλοπιακό την Κυριακή».

Για το αν μπορεί φέτος ο Εθνικός να κάνει την υπέρβαση: «Θα το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Εμείς δουλεύουμε κάθε μέρα, με στόχο να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε σε έναν πάρα πολύ δύσκολο όμιλο, με πολύ καλές ομάδες, με πολύ δυνατές ομάδες, ιστορικές. Νομίζω θα γίνει ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα και μέσα στην διάρκεια της χρονιάς και μέσα στο γήπεδο θα δείξει κάθε ομάδα τι δικαιούται και τι μπορεί να πάρει».

Για το αν ο όμιλος που συμμετέχει ο Εθνικός είναι ο πιο δύσκολος της δεκαπενταετίας: «Νομίζω πως ναι. Χωρίς να υπερβάλλουμε ή να είμαστε σίγουροι  νομίζω πως ναι. Σίγουρα είναι από τους πιο δύσκολους».

Για το αν ο Εθνικός θα εμφανιστεί καλύτερος από πέρυσι: «Σίγουρα. Ο στόχος μας είναι σίγουρα να εμφανιστούμε καλύτεροι από πέρυσι. Έχουμε την ομοιογένεια μας. Έχουμε κάνει πιο προσεγμένες κινήσεις όσον αφορά τα μεταγραφικά. Έχουμε δουλέψει αρκετά. Θέλουμε λίγο χρόνο για να δέσουμε σαν ομάδα. Νομίζω ότι ο στόχος είναι να εμφανιστούμε καλύτεροι από πέρυσι, πιο ανταγωνιστικοί, πιο σταθεροί και με μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας».

anotherfootballday.wordpress.com