Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαρές και πανηγύρια σε Χολαργό και Χαλάνδρι, πίκρα σε Αργυρούπολη, Καματερό και Κηπούπολη

Published

on

ΕΠΣΑ αποτελέσματα - ΕΠΣ Αθηνών

Ολοκληρώθηκε το παζλ των τεσσάρων ομάδων που θα διεκδικήσουν τα εισιτήρια για τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνικής, με τη διεξαγωγή των σημερινών αγώνων της Α’ κατηγορίας.

Ο Χολαργός επικράτησε με 3-0 επί των Βριλησσίων και κατέκτησε τον τίτλο στον 2ο όμιλο, όπως και το Χαλάνδρι στον 4ο που επικράτησε με 2-1 επί των Μελισσίων. Ετσι, Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Αρης Πετρούπολης και Χαλάνδρι είναι οι 4 ονμάδες που θα παίξουν στα μπαράζ ανόδου.

Στην αντίπερα όχθη, το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού ήπιαν σήμερα ΓΣ Αργυρούπολης, Καματερό και Κηγπούπολη. Στον 2ο όμιλο το Ηράκλειο επικράτησε με 3-1 επί του Αστέρα Ζωγράφου και εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΓΣ Αργυρούπολης από τον Ατταλο με 0-1, παραμένοντας στην κατηγορία, με τοον ΓΣ να υποβιβάζεται. Στον 3ο όμιλο το Παλαιό Φάληρο επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας και παρέμεινε στην κατηγορία, αφού η Κηπούπολη έχασε με 3-0 εκτός έδρας από τον Ηλυσιακό, ενώ νίκη χωρίς αντίκρισμα πέτυχε το Καματερό εκτός έδρας με 3-0 επί του Μικρασιατικού.

Ετσι σε εκκρεμότητα παραμένουν δύο θέσεις στον 1ο όμιλο τις οποίες θέλουν να αποφύγουν 4 ομάδες (Αγιος Δημήτριος, Δόξα Βύρωνος, ΑΟ Περιστερίου και Ανθούπολη).

Εχουν υποβιβαστεί οι ακόλουθες ομάδες:

1ος όμιλος: Λυκόβρυση, Κένταυρος Βριλησσίων

2ος όμιλος: Πετράλωνα, Βριλήσσια, Αστέρας Ζωγράφου, ΓΣ Αργυρούπολης

3ος όμιλος: ΑΟ Ιλίου, Κηπούπολη, Καματερό

4ος όμιλος: Παπάγος, Απόλλων Χαλανδρίου, Ιάσωνας.

Ακολουθούν αναλυτικά ρεπορτάζ από όλα τα παιχνίδια