Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαραλάμπους: Σε επαγγελματικά πρότυπα ο ΑΟ Ιλίου

Published

on

Ο Χάρης Χαραλάμπους επέλεξε την πρόκληση του ΑΟ Ιλίου, κάνοντας στην άκρη τις υπόλοιπες προτάσεις που είχε δεχτεί. Ο ίδιος έχει την εμπειρία να σηκώσει το βάρος της φανέλας και απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι προέρχεται από θετικές σεζόν με Τερψιθέα (10 τέρματα), Αθηναϊδα (24 τέρματα), Ελευθερούπολη (8 τέρματα), Γαλάτσι (23 τέρματα). Ο ίδιος μέσω του αθλητικού πνεύματος εξήγησε τους λόγους που μετακινήθηκε στον ΑΟ Ιλίου λέγοντας: “Επέλεξα τον ΑΟ Ιλιου γιατί είναι μια ομάδα με σοβαρή διοίκηση, που κάνουν τα πάντα για το καλό του συλλόγου. Έχει ένα εξαιρετικό προπονητικό επιτελείο που δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα και ένα εξαιρετικό κλίμα στις τάξεις των παικτών και των αποδυτηρίων”.

Σε ερώτηση για το πως βλέπει τη νέα χρονιά, ο Χαραλάμπους δήλωσε: “Τη νέα χρονιά τη βλεπω με αισιοδοξία και εύχομαι να βγάλουμε τη χρονιά υγιεις”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους του συλλόγου λέγοντας: “Η ομάδα θα φιλοδοξεί να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τη παραμονή διότι είναι νεοφώτιστη και αν αυτό επιτευχθεί να επιδιώξει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογια”.

Όσον αφορά τις προσωπικές του φιλοδοξίες, υπογράμμισε: “Προσωπικές μου φιλοδοξίες είναι να είμαι υγιής, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να πετύχω όσα πιο πολλά γκολ μπορώ”.