Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Χαραυγή – Ήφαιστος 0-0

Published

on

Οδυνηρή ισοπαλία για την Χαραυγή που «κλώτσησε » δυο βαθμούς στην έδρα της παραχωρώντας «λευκή »  ισοπαλία στον ψυχωμένο Ήφαιστο ( 0-0)  και τώρα νιώθει και πάλι «καυτή την ανάσα » του Ερμή.

Οι γηπεδούχοι  είχαν την υπεροχή, χωρίς όμως να πιάσουν σπουδαία απόδοση . Έχασαν ευκαιρίες με πιο σημαντική το δοκάρι του Αγγελόπουλου στο 41’ . Κορυφαίος των φιλοξενούμενων που έπαιξαν με πάθος και δύναμη, ο γκολκίπερ Σπαχίου  που είχε αρκετές σωτήριες αποκρούσεις .

Με τα αλλαγές που έγιναν στην επανάληψη η Χαραυγή παρουσιάστηκε βελτιωμένη , αλλά και πάλι δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπές των Αγγελόπουλου 62’ και Ντόνε 80’ , αλλά ο διαιτητής Κ. Ιωαννίδης δεν ενέδωσε στις διαμαρτυρίες.  Μάλιστα στην δεύτερη περίπτωση έδειξε κίτρινη στον παίκτη της Χαραυγής.

ΧΑΡΑΥΓΗ : Κατσικούρης, Ξηροκώστας, Αγγελόπουλος, Φέκος, Χριστοδούλου, Ομεράι( 65’Μεσσήνης) Φασιλής( 60’ Ντόνε) , Μιφτάρι, Ζιούπα( 80’ ΓΡούνης) , Ηλιόπουλος , Πεκόφ .

ΗΦΑΙΣΤΟΣ : Σπαχίου, Στέφα Κλ.( 71’ Βικιώτης) , Κοψιδάς( 93’   ), Ζίου, Μπόικου,  Σαμιώτης, Χιώτης( 90΄Χρυσογονίδης) , Μεταξάς, Σάμιος ( 89’ Παπαδόπουλος) , Ζούγρας, Σιδηρόπουλος