Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Χαραυγή – Ίκαρος Καλλιθέας 2-2

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι  Χαραυγής – Ικάρου Καλλιθέας που έληξε ισόπαλο 2-2 .

Ένα ντέρμπι  που ήταν ουσιαστικά μια προσωπική μονομαχία ανάμεσα στους Ηλιόπουλο και Θεοδοσίου τους σκόρερς των δυο ομάδων .

Δυο φορές προηγήθηκαν οι Καλλιθεάτες με  τα τέρματα του Θεοδοσίου στο 32’  και στο 42’. Ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στο 44’ .

Οι γηπεδούχοι « απάντησαν»  με τον Ηλιόπουλο στο 40’  αρχικά και στο  95’ μετά από εκτέλεση φάουλ.

Η Χαραυγή στο 87’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παπανικολάου ( ανέτρεψε αντικανονικά αντίπαλο σαν τελευταίος αμυντικός ) .

Όμως αυτό που θα συζητηθεί και θα απασχολήσει και το νομικό τμήμα της ΕΠΣΠ είναι αυτό που συνέβη μετά τη λήξη . Οι υπεύθυνοι της Χαραυγής ζήτησαν από τον διαιτητή Γιάννη Κακριδή να κάνει έλεγχο ταυτοπροσωπίας για τον γκολκίπερ του Ικάρου Εμμανουήλ. Ο 23χρόνος πορτιέρο μετά από ερώτηση του ρέφερι είπε ότι ονομάζεται Εμμανουήλ Βασίλειος του Αθανασίου προσκομίζοντας μάλιστα την αστυνομική του ταυτότητα . Από λάθος όμως στο δελτίο  αθλητικής ιδιότητας αναφέρεται σαν Εμμανουήλ Αθανάσιος του Βασιλείου !!!!

ΧΑΡΑΥΓΗ : Ροκανάς, Ξηρογιάννης, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Τούρλος, Χριστοδούλου( 35’ λ.τρ. Μιφτάρι) , Φασιλής, Ομεράι( 67’ Γρούνης) , Ζιούπα, Ηλιόπουλος , Πεκόφ

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛ. : Εμμανουήλ, Παπουτσής. Τρίχας, Χουχούλης, Σαββίδης( 84’ Μπάρα) , Κολοφώτης Η., Μανουτσαριάν , Καραουλάνης , Κολοφώτης Ι.( 84’ Καραδήμος) , Θεοδοσίου, Σταυρόπουλος ( 66’ Κοντόπουλος)