Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Χαραυγή- ΑΟ Καστέλλας 3-1

Published

on

Στον εξ αναβολής αγώνα της 15ης αγωνιστικής η Χαραυγή κατέβαλε και τον ΑΟ Καστέλλας με 3-1 συνεχίζοντας να παλεύει για την ασφαλή παραμονή της και να αποφύγει τα πλέι άουτ. Αντίθετα ο ουραγός ΑΟ Καστέλλας για ακόμα ένα ματς δεν κατάφερε να βρει την παρθενική του νίκη και ο υποβιβασμός πλησιάζει πλέον είναι θέμα χρόνου.

Οι νικητές προηγήθηκαν 3-0 με γκολ των Πέκοβ(33’), Γρούνη(54’) και Λαντζούνη(62’), για να μειώσε η Καστέλλα με τον Μπεκιράι(64’). Στο 38’ οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι με τον Γρούνη που έστειλε την μπάλα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι στο 85’ έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Τζάκο με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτήτευσε ο Γιανναράκης.

ΧΑΡΑΥΓΗ: Κατσικούρης, Ξηρογιάννης, Χουριέρ, Αβανίδης, Γεροπαναγιώτης, Χριστοδούλου(64’ Πατέστος), Γρούνης(79’ Λιγκοπόρα), Μυφτάρι, Λαντζούνης(92’ Σκοτεινόπουλος), Ηλιόπουλος, Πέκοβ(82’ Βουλγαράκης).

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: Χαραλαμπίδης, Παπαθέου(75’ Βασιλιεάδης), Βιτσαράς, Τζάκο, Χρυσάκης, Αβτζής, Αργυριάδης, Λίτσας, Καρατσοπανάκης(13’ λ.τρ. Πάσα), Κότσι(57’ Μπεκιράι), Τσερεγκούνης(65’ Βάιλας)