Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Χαραυγή- Δίας Κορυδαλλού 3-1

Published

on

Με νίκη ολοκλήρωσε η Χαραυγή την εκπληκτική φετινή της πορεία, καθώς επικράτησε στο φινάλε του πρωταθλήματος με 3-1 του αξιόμαχου Δία Κορυδαλλού, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση δύο βαθμούς πίσω από τον σίγουρο πρωταθλητή Ερμή Κορυδαλλού.

Μόλις στο 2’ οι Κορυδαλλιώτες προηγήθηκαν με τον Βραχάτη, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν αστραπιαία με τον Φασιλή στο  4’.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν εκ νέου, όταν στο 37’ κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Πούλιας που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα άουτ. Αντίθετα, η Χαραυγή κατάφερε λίγο προν την ανάπαυλα του ημιχρόνου να πάρει κεφάλι στο σκορ για πρώτη φορά με τον  Πεκόφ(45’).  Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 55’ ο Ηλιόπουλος με πέναλτι.

Πολύ καλός ο διαιτητς Κακριδής.

ΧΑΡΑΥΓΗ: Κατσικούρης, Ξηρογιάννης, Παπανικολάου, Φέκος(75’ Τούρλος), Χριστοδούλου, Φασιλής, Μεσίννης(75’ Χουριέτ), Ντόλε(68’ Μαυρουδής), Ηλιόπουλος, Πεκόφ(63’ Κυριακουλάκος).

ΔΙΑΣ: Δόνας, Ρίζος, Υφαντίδης, Πηλίδης, Μέξης, Πούλιας, Σκούταρης Ν.(78’ Σκούταρης Β.), Αϊβατίδης, Βραχάτης, Αλσατζής(73’ Καυτατζής), Νούχο(89’ Γρηγοριάδης).