Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Χαραυγή – Ηρακλής Νίκαιας 1-1

Published

on

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι της Χαραυγής με τον Ηρακλή Νίκαιας ( 1-1) , δυο ομάδες που είναι μακριά από τη νίκη 6 αγωνιστικές η πρώτη, 5 οι Νικαιώτες.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο καλοί στο α’ μέρος , όπου προηγήθηκαν στο 11’ όταν ο Γρούνης έβγαλε ωραία μπαλιά στον Πεκόφ που με διαγώνιο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 18’ είχαν και δοκάρι σε σουτ του Ηλιόπουλου.

Ο Ηρακλής ήταν ανώτερος στην επανάληψη και κατάφερε να ισοφαρίσει στο  61’ με κοντινό πλασέ του Μπόγρη μετά από ωραία ενέργεια και παράλληλη σέντρα του Αγουρσαλίδη.

Μάλιστα στο 89’ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη αλλά η κεφαλιά του Μπόγρη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο β’ μέρος η  Χαραυγή έχει να επιδείξει δυο μόνο σουτ του Μιφτάρι στο 59’ και του Ηλιόπουλου στο 70’ τα οποία εξουδετέρωσε με υπερένταση ο Βλαχουτσάκος.

Σωστός ο διαιτητής Κακριδής .

ΧΑΡΑΥΓΗ: Κατσικούρης Ιωάννου, Γρούνης( 84’ Ντούρο), Πατέστος, Φέκος, Αβανίδης ( 46’ Πρελασάι) , Χριστοδούλου, Μιφτάρι, Δεληβασίλης( 86’ Καρβούνης) , Ηλιόπουλος, Πεκόφ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚ.: Βλαχουτσάκος, Σωτηρόπουλος( 74’ Κλώντζας) , Ψωμάς, Παρσκευόπουλος, Μπερίσα, Λαζάκης Ντομπρίν Μουράι, Μαριόλης Ν. Μπόγρης , Αγουρσαλίδης ( 88’ Θεοδωρόπουλος)

*Πριν από την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πατέρα του τερματοφύλακα του Ηρακλή Νίκαιας Καραδήμα  που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών από την επάρατη νόσο….