Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Χαραυγή – Χαλκηδόνα 1-1

Published

on

Το τελικό 1-1 ανάμεσα στην Χαραυγή και την Χαλκηδόνα άφησε μια πικρία και στις δυο ομάδες που είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι που είχαν νέο προπονητή στον πάγκο τους τον Λουκά Καρμίρη αντί του Σταμάτη Αναστασιάδη με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία , ήταν σαφώς ανώτεροι στο α’ μέρος και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες . Στο 10’ ο Μπουζάλι απέκρουσε στη γραμμή  το σουτ του Φασιλή για να φτάσει η μπάλα στη συνέχεια στον Δεληβασίλη που σούταρε μόλις άουτ.

Στο 34’ ο Πεκόφ μόνος του δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ρετζέπη που απέκρουσε ενώ το σουτ του ίδιου παίκτη στο 40’ μόλις άουτ .’

Οι φιλοξενούμενοι στο 45’ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής  του Κούσια που εξύβρισε τα θεία .

Αν και με δέκα παίκτες η Χαλκηδόνα εμφανίστηκε βελτιωμένη στην επανάληψη και δημιούργησε ευκαιρίες . Στο 50’  το σουτ του Λοϊζίδη πέρασε μόλις άουτ .

Η Χαραυγή προηγήθηκε στο 71΄ Μετά από άψογη συνεργασία Αβανίδη, Ξηρογιάννη και σέντρα του τελευταίου ο Γρούνης με σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Δεν το χάρηκαν όμως για πολύ το γκολ αυτό οι γηπεδούχοι.

Η Χαλκηδόνα ισοφάρισε στο 78’ με φοβερό σουτ  του Μουστάκα έξω από την περιοχή. Αρχικά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια το σώμα του Κατσικούρη και κατέληξε στα δίκτυα.

Οι φιλοξενούμενοι  μάλιστα θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη στις καθυστερήσεις( 92΄) όταν ο Μουστάκας προχώρησε από αριστερά , πλάσαρε τον Κατσικούρη που απέκρουσε ασθενώς για να βρει η μπάλα στη συνέχεια τη ρίζα της κάθετης δοκού…

Καλή η διαιτησία του Κουβέλη.

ΧΑΡΑΥΓΗ: Κατσικούρης, Ξηρογιάννης, Χουριέτ, Γεροπαναγιώτης, Φέκος, Χριστοδούλου, Φασιλής, Αβαμίδης, Δεληβασίλης( 76’ Πατινιώτης), Γρούνης, Πεκόφ.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Ρεντζέπης , Κούρτης ( 46’ Βοϊδονικόλας) , Μαρούλης, Κοτσάι, Μπουζάλι, Κούσιας, Μουστάκας, Λοϊζίδης, Ζαρκαδούλας( 82’ Ροσιάν) , Σβώλης( 89’ Μανδαμαδιώτης) , Πλάκας.