Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαραυγιακός – Άρης Πετρούπολης 5-1

Published

on

Περίπατο στο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ για τον Χαραυγιακό που «σκόρπισε» τον Άρη Πετρούπολης με 5-1 και συνεχίζει στην κορυφή της κατάταξης «συντροφιά» με το Ηράκλειο.

Οι γηπεδούχοι πολύ νωρίς  στο 2’ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι χέρι αμυντικού στον ρέφερι Σφακιανάκη με τον τελευταίο να μην αξιολογεί την φάση.

Η ομάδα του Λεωνίδα Σμυρνή πήρε το προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 10’ με σουτ του Θανόπουλου και στην συνέχεια εμφάνισε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό του πρώτου δεκαπεντάλεπτου.

Η «παρέα» του Ματζούνη αντέδρασε, με τον Κούντου για αρχή να ισοφαρίζει σε 1-1 λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι που απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς στο 54’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Νίκολι,  κυριάρχησαν στο παιχνίδι  πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 64’ όταν ο Παρασκευόπουλος με κεφαλιά σκόραρε για το 2-1 και στο 71’ ο Μαραγκουδάκης από πλάγια θέση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε με τα τέρματα των Σπανού με πέναλτι στο 75’(χέρι αμυντικού) και Πλούμη στο 80’.

Διαιτητής ήταν ο Σφακιανάκης με βοηθούς τους Απτόσογλου και Σαμοϊλη.

Χαραυγιακός (Ανδρέας Μαντζούνης) Βακερλής Ε., Τσέκος(85 Τσαραούσης), Παρασκευόπουλος , Μαραγκουδάκης, Αναστασόπουλος (87’ Μπιρμπιλής), Γιαννόπουλος (55′ Σπανός), Κασσιανός, Κούτρας, Πλούμης, Κούντου (85′ Κόντι), Οκσίσογλου.

Άρης Πετρούπολης (Λεωνίδας Σμυρνής) Παχατούρας, Λάπας, Τρακόσης (57′ Μαρούσης), Στασινός, Τσούκης, Νίκολι, Κυριαζής (39′ λ.τρ. Βασιλάκος), Χριστούλης, Καραδήμας (72′ Νάτσης), Θανόπουλος, Λερούτσος.