Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαραυγιακός: «Βράζουν» με Παπαπέτρου

Published

on

Μπορεί η εμφάνιση του Χαραυγιακού το Σάββατο να μην θύμισε σε τίποτα εκείνες του τελευταίου μήνα, όμως ακόμα και έτσι οι παίκτες του Αλβέρτου Παπαδάκη θα μπορούσαν να φύγουν τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας από το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Ηλιούπολη. Στους «νερατζούρι» πάντως πρέπει να σημειωθεί πως «βράζουν» με την διαιτησία του Παπαπέτρου. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του ΑΟΧ κατηγορούν τον έμπειρο ρέφερι πως δεν έδωσε πέναλτι στην ανατροπή του Νικόλα στο 40′, ενώ κράτησε μόλις δύο λεπτά καθυστερήσεις όταν το ματς έφτασε στο 90′, και ας υπήρξαν πέντε αλλαγές στο β΄ μέρος και η τετράλεπτη διακοπή για τον τραυματισμό του Κωνσταντάρα. Ο κυριότερος λόγος όμως που διαμαρτύρονται είναι πως ο Αθηναίος διαιτητής ανέχτηκε τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών της Ηλιούπολης με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να ολοκληρώσουν το παιχνίδι δίχως να αποβληθεί ποδοσφαιριστής τους.

 

Χαρακτηριστική μάλιστα ήταν η τοποθέτηση του προπονητή του Χαραυγιακού Αλβέρτου Παπαδάκη στον Κωνσταντίνο Ράπτη αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, στην οποία φαίνεται με τον καλύτερο τρόπο η δυσαρέσκεια που υπάρχει στον ομάδα για τον Παπαπέτρου: «Δεν τα είδατε εσείς τί έγινε; Πολύ κακή ήταν σήμερα(σ.σ. Σάββατο) η διαιτησία. Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο.»

Οι αναγκαστικές «αλχημείες» Παπαδάκη

Ένας από τους λόγους πάντως που ο Χαραυγιακός ήταν μέτριος, ήταν και οι σημαντικές απουσίες των δύο αρχηγών, του Κρητικού και του Μπιρμπίλη. Ο πρώτος δεν αγωνίστηκε επειδή ήταν τραυματίας και ο δεύτερος επειδή είχε αποβληθεί στο ματς με την Θύελλα. Έτσι ο Αλβέρτος Παπαδάκης αναγκάστηκε να προβεί σε «αλχημείες» για να καλύψει τις θέσεις των δύο σημαντικών αυτών μονάδων, φέρνοντας τον Τσιούγκο δεύτερο σέντερ μπακ δίπλα από τον Γιάννη Παπαδημητρίου και το νεαρό Παπαδόπουλο εσωτερικό χαφ. Μπορεί ο τελευταίος να μην τα πήγε άσχημα στο ντέρμπι, αλλά σε αυτό το ματς χρειαζόταν οπωσδήποτε η εμπειρία των αρχηγών στο νευραλγικό χώρο μεταξύ των αμυντικών χαφ και του κέντρου άμυνας. Πλέον το παιχνίδι αυτό αποτελεί παρελθόν για τον Χαραυγιακό και όπως τόνισε και ο Νίκος Κρητικός αμέσως μετά το ματς: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και πρέπει να ανασυνταχθούμε το συντομότερο.»

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply