Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαραυγιακός – Ηράκλειο 0-0

Published

on

Χαραυγιακός και Ηράκλειο έμειναν στο 0-0 στο σπουδαίο ντέρμπι του 1ου ομίλου της μεγάλης κατηγορίας της Αθήνας. Η συνάντηση διεξήχθη παρουσία δεκάδων  φίλων του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου σε υπέροχο κλίμα μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του Ανδρέα Ματζούνη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού,  ζήτησε το γκολ από νωρίς αλλά δεν τα κατάφερε.

Σημαντική ευκαιρία από πλευράς γηπεδούχων αυτή στο 68’ όταν ο Μολφέσης έδειξε την κλάση του σε προσπάθεια  του Πλούμη.

Στην αντίπερα όχθη  το Ηράκλειο του Πάρη Βάλβη που με την ισοπαλία παρέμεινε στην κορυφή  δεν χρειάστηκε να ρισκάρει τακτικά , έχασε νωρίς στο 12’ λόγο τραυματισμού τον Αντωνόπουλο,  ήταν οργανωμένη στο κέντρο, βρήκε όμως και την κόντρα επίθεση σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα στο 88’ ο Ζίζηλας πρόσωπο με τον Βακερλή έδωσε το «δικαίωμα» στον πορτιέρο των γηπεδούχων να κάνει χρήση των αντανακλαστικών του.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Σπανό στο 77’.

 

Χαραυγιακός (Ανδρέας Μαντζούνης): Βακερλής Ε., Τσέκος, Παρασκευόπουλος Ο.(69′ Τσαραούσης),  Μαραγκουδάκης, Αναστασόπουλος, Γιαννόπουλος, Κασσιανός, Κούτρας (71′ Κούντου), Πλουμης (80′ Σακελαρίου), Σπανός, Οκσίσογλου.

ΑΕ Ηράκλειο (Πάρης Βάλβης): Μολφέσης, Καρώνης, Κατσούλης, Ζίζηλας, Λιαμπίδης, Τούμπας (90′ Χατζηγιαννακός), Γεωργίου, Χρήστου, Τζώρτζης, (64′ Σπυριδάκης) Γεωργουδάκης, Αντωνόπουλος (12′ λ.τρ. Μυλέρoς (71′ Μέρτολα)).

φωτο – sportifico.gr – Xristos Xostikidis

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply