Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαραυγιακός- ΠΑΟ Ρουφ 2-2

Published

on

Μεγάλο βαθμό σε μια από τις δυσκολότερες έδρας του πρωταθλήματος πήρε το Ρουφ που έμεινε στο 2-2 με τον Χαραυγιακό που είδε το Θρίαμβο να ξεφεύγει στο +4, χωρίς αυτό να σημαίνει αυτοματα κάτι αυτό αφού υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος.

Πάντως στην ‘Αουστρια’ φωνάζουν για τη διαιτησία του Μπακογιάννη την οποία χαρακτηρίζουν τραγική έως απαράδεκτη.

Στα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για χέρια του Ράμμου στο 5′ εντός περιοχής, με τον Μπακογιάννη να δείχνει παίζεται.

Στο α’ μέρος το Ρουφ προηγήθηκε με τον Μπεκατώρο στο 7′ με ωραίο σουτ εξω από την περιοχή, για να ισοφαρίσουν οι νερατζούρι με τον Μπίτιλη στο 9′.

Στο 44′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Χατζηγιαννακός, απόφαση που εξόργισε τους ανθρώπους του Ρουφ οι οποίοι ήταν έξω φρενών. Στο 55′ ο Μπίτιλης χτύπησε ξανά κάνοντας το 2-1, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι στο 82′ το οποίο ήταν αυστηρό αφού ο ποδοσφαιριστής του Χαραυγιακού Κωνσταντίνου είχε ήδη σουτάρει. Ο Κολοβός που ανέλαβε την εκτελεση είδε τον Μάκη Κουνάδη να απλώνει το τεράστιο κορμί του και να λέει όχι όντας ένας από τους κορυφαίους του αγώνα και πάλι.

Στο 87′ η Αουστρια λυτρώθηκε με τον Μπέρτζο ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με τον Χαραυγιακό να έχει δοκάρι στο 90+1 σε προσπάθεια του Χατζηπαναγιώτη.

Διαιτητές: Mπακογιάννης Α., Αργυρός-Μπάγιας

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Χαρίσης, Ζαρίφης (46’ Χατζής), Παπαδημητρίου, Ράμμος, Μπιρμπιλής (85’ λ. τρ. Χαρισάκης), Χατζηπαναγιώτης, Κουντουριώτης, Κολοβός, Τσιγαρίδας (46’ Τουγουτζόγλου), Μπίτιλης, Κωνσταντίνου

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Νταβαρίνος, Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Σαμαράς, Φωτόπουλος (68’ Νταουτάι), Λαγκαδινός, Μπεκατώρος, Σκεύης (58’ Κοτούλιας), Γαλάνης (46’ Μεμάς)