Connect with us

6ος Όμιλος

Χαραυγιακός: Τελείωσε μια δύσκολη χρονιά…

Published

on

Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Χαραυγιακός κάνει τον απολογισμό της σεζόν που τελείωσε…

Αναλυτικά…

Μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα μας τελείωσε πραγματοποιώντας την καλύτερη πορεία τον τελευταίων 30 χρόνων. Μέσα από πολλά προβλήματα καταφέραμε να τερματίσουμε στην 3η θέση του δυσκολότερου ομίλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας με ομάδες που επί πολλά χρόνια είχαν συμμετοχή Α’ & Β’ Εθνική κατηγορία κάτι που κάνει την επιτυχία μας ακόμα μεγαλύτερη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παίχτες που περάσαν τη φετινή χρονιά από την ομάδα μας είτε είχαν μεγάλη συμμετοχή είτε μικρότερη, τον προπονητή μας Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, τον γυμναστή μας Κοσμά Στράτο, τους προπονητές τερματοφυλάκων Γιώργο Σουλογάννη και Ηλία Κοντό, τον γιατρό μας Συμεών Δωριάδη, τον συνεργάτη του Δεληνικόπουλο Παύλο και τον φροντιστή μας Βασίλη Νταμάνη.

Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμο Ηλιούπολης τον Δήμαρχο μας Κωστή Χατζηδάκη, τους χορηγούς μας και τους φίλαθλους μας, που σε αυτή τη δύσκολη χρόνια βοήθησαν οικονομικά την ομάδα μας. Ελπίζουμε τη νέα χρόνια να έχουμε τη χαρά να έχουμε δίπλα μας και τους φιλάθλους μας. Μας περιμένει μια δυσκολότερη χρονιά, γιατί με την κατάκτηση της 3ης θέσης όχι μόνο παραμείναμε στην Γ’ Εθνική αλλά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών θα κερδίσουμε και μια κατηγορία. Καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση ξεκινάει και ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά.