Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαραυγιακός: Υπολογίζει τη φετινή χρονιά στις υπηρεσίες του Αναστασόπουλου

Published

on

Στον Χαραυγιακό επικρατεί κινητικότητα αφού η διοίκηση του συλλόγου θα επιδιώξει να διατηρήσει το ίδιο ανταγωνιστική την ομάδα όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Φέτος στόχος των “νερατζούρι” θα αποτελέσει να παραμείνουν σε ανταγωνιστικό επίπεδο προκειμένου να έχουν την εικόνα που επιθυμούν άπαντες στο σωματείο.

Το θετικό αποτελεί ότι τη φετινή χρονιά το τεχνικό επιτελείο των Λουκά Ρόπα και Δημήτρη Ζυγούρη μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Αναστασόπουλου, που την περσινή σεζόν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν συμμετείχε στις υποχρεώσεις του σωματείου.

Φέτος ωστόσο ο Αναστασόπουλος που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του άξονα θα προσφέρει λύσεις αφού θα δώσει το παρών σε προπονήσεις και στους αγώνες.

Μην ξεχνάμε ότι την προηγούμενη σεζόν, ο Αναστασόπουλος έπαιξε καταλυτικό ρόλο ώστε ο Χαραυγιακός να κατακτήσει τον τίτλο.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα, σκοπός των ανθρώπων της ομάδας αποτελεί να παραμείνει ο βασικός κορμός και να γίνουν κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.

Άλλωστε ο κορμός υπάρχει και εφόσον διατηρηθεί σε μεγάλο βαθμό, τότε η ομάδα των νοτίων προαστίων θα μπορέσει να παραμείνει ανταγωνιστική και όχι μόνο.