Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαρούμενα Χριστούγεννα για το Χαλάνδρι νικώντας την Ειρήνη

Published

on

Νίκη μετά από δύο μήνες για το Χαλάνδρι που επικράτησε 4-2 της Ειρήνης Πετρούπολης. Πέραν του Κυπέλλου, η ΑΕ είχε να πετύχει τρίποντο στο πρωτάθλημα από την 5η αγωνιστική (17/10) στον εντός έδρας αγώνα ενάντια στην Πεύκη. Έτσι, οι ‘πράσινοι’ πλησίασαν τις θέσεις της σωτηρίας φτάνοντας τους 12 βαθμούς στην 13η θέση, σε αντίθεση με την ουραγό Ειρήνη που έχει έναν πόντο.

Εξ’αρχής, οι ποδοσφαιριστές του Δήμου Τσιμηλιώτη έδειξαν τις διαθέσεις τους και προηγήθηκαν στο 5′ χάρις το σουτ εκτός περιοχής του Μπιζά. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 36′ με το πλασέ του Κουνάδη, ο οποίος αξιοποίησε την πάσα του Τζαμαλή, όμως δεν ήξεραν τι τους περίμενε. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Μπιζάς εκτέλεσε φάουλ και ο Σουμελίδης πέτυχε το 2-1 πιάνοντας ένα εντυπωσιακό ψαλίδι από το ύψος του πέναλτι. Με αυτή την φάση, η συνέχεια αναμενόταν ενδιαφέρουσα, αλλά οι γηπεδούχοι τελείωσαν άμεσα την υπόθεση νίκη. Συγκεκριμένα στο 55′, η κεφαλιά του Καγιώργη πραγματοποίησε το 3-1 (ασίστ Κατσιούλης) και δύο λεπτά αργότερα ο Αχιλλέας Κατσιούλης σφράγισε τον θρίαμβο πλασάροντας (ασίστ Καγιώργη) τον Αμάραντο, ενώ στο 60′ ο Μπιζάς είχε δοκάρι. Παρ’όλα αυτά, το συγκρότημα του Νίκου Κουνάδη προσπάθησε να τιμήσει την παρουσία της στο γήπεδο και στο 87′ ο Ασφής ύστερα από σέντρα του Κουνάδη πλάσαρε από κοντά για το τελικό 4-2. Μάλιστα στο 83′ υπήρξε αποβολή για τον Λαζάρου, ο οποίος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Κουνάδη και θα χάσει τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου στις 6/1/2016.

Διαιτητές: Οντός Κ., Αλάμπεης Γ., Νικολάου Χ.

Χαλάνδρι (Δήμος Τσιμηλιώτης): Κατσιούλης Φ., Λαζάρου, Μερτής, Θανόπουλος (75′ Σκιαδάς), Καρακάσης, Φελέκης, Κατσιούλης Α., Τσίτσαρης, Σουμελίδης (70′ Γούλας Ι.), Μπιζάς (75′ Φωτάκης Π.), Καγιώργης.

Ειρήνη (Νίκος Κουνάδης): Αμάραντος, Λιόντος, Λαμπράκος, Ασφής, Χαρισάκης, Δαρδαμάνης, Πουμπουρίδης, Κατσίπης (39′ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Τζαμαλής, Κουνάδης, Μεμίσα (85′ Θώδας).