Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Χατζηαλέξης:”Οπλα μας ποιότητα και σοβαρότητα”

.

Published

on

Μία ακόμα μάχη ,αυτή του Κορυδαλλού, τελείωσε νικηφόρα για τον Εθνικό που άνετα ,όμορφα και εμφατικά σκόραρε τρις καταδεικνύοντας την ποιότητα της ως ομάδα .

Για ακόμα ένα παιχνίδι μεγάλο ρόλο έπαιξε η σοβαρότητα που επέδειξαν οι παίκτες του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη ,θέλοντας απο νωρίς να αποδείξουν ποιός είναι το φαβορί..Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε με το δεξί και τώρα άπαντες κοιτούν τον ημιτελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τον ΑΟ Φαλήρου..Εντός έδρας παιχνίδι ,αλλά ελέω τιμωρίας η ομάδα μας θα παίξει στην Δραπετσώνα.

Μετά τιο τέλος της αναμέτρησης , ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης ένιωθε δικαιωμένος: “Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση και τη νίκη την οποία και αφιέρωνουμε στον Γιάννη τον Παπαφακλή τον ποδοσφαιριστή του Αργοναύτη. Ημασταν σοβαροί στο παιχνίδι απο την αρχή μέχρι τό τέλος και μπορέσαμε να πανηγυρίσουμε τη νίκη. Απο κει και πέρα όμως δεν μπορούμε και δεν επιτρέπεται να χαλαρώσουμε.

Υπάρχει το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΑΟ Φαλήρου που δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, όσο και αν παρουσιάζεται έτσι. Εμείς δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε κανένα. Σε κάθε ματς θα είμαστε σοβαροί και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Εκτός απο την εμφάνιση όμως ένας ακόμα λόγος για τον οποίο είμαι ευχαριστημένος είναι το γεγονός ότι είδα στο γήπεδο παλιούς ποδοσφαιριστές μου με τους οποίους έχω πολύ καλή σχέση ..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply