Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Χατζηαλέξης: Έχουμε 14 τελικούς

Χατζηαλέξης, Μιχαήλ μιλάνε για Αία και τελικό κυπέλλου

Published

on

Η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου της Ενωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Πειραιά είναι γεγονός για τον Εθνικό, ωστόσο μέχρι να γίνει ο εν λόγω αγώνας υπάρχει πολύ ψωμί..Το μήνυμα που επικρατεί στα αποδυτήρια του Ελληνικού είναι ..πως «κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι» που αυτό δεν είναι άλλο από την αναμέτρηση με τον Αίαντα Σαλαμίνας εκτός έδρας με μία καλή ,στην έδρα της ομάδα, αλλά σε ένα εξαιρετικά δύσκολο αγωνιστικό χώρο..Ο προπονητής της ομάδας ,Μαργαρίτης Χατζηαλέξης και ο Χρήστος Μιχαήλ, μίλησαν στο Εθνικός Tv για την σπουδαία αυτή αναμέτρηση.

Μαργαρίτης Χατζηαλέξης

Για το παιχνίδι με το Φάληρο:Το Φάληρο είναι μία καλά στημένη ομάδα με καλούς παίκτες και καλό προπονητή.Εμείς μπήκαμε νωθροί στον αγώνα ,αλλά δυστυχώς τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στο γήπεδο και όχι με λόγια..Τους κουράσαμε με την κατοχή ,ισοφαρίσαμε γρήγορα και τα πάντα έγιναν πιο εύκολα.

Για το παιχνίδι με τον Αίαντα: Δύσκολο ματς αλλά με φοβίζει το γήπεδο. Έχει πρόσφατα καλά αποτελέσματα. Αν είμαστε σοβαροί τα παιδιά θα κάνουν αυτό που πρέπει.

Για την ομάδα και το μέλλον: Με τις προσθήκες που κάναμε ,ήρθαν παίκτες που τους ήξερα και τι μπορούν να προσφέρουν..Όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικοί συν αυτούς που είναι στην ομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε 14 τελικούς και όλα τα ματς είναι ίδια ..Τρεις βαθμοί αλλά κάθε ματς είναι τελικός και τα παιδιά θα κάνουν αυτό που πρέπει.

Χρήστος Μιχαήλ

Για το παιχνίδι με την ΑΕ Φαλήρου: Έπρεπε να κερδίσουμε αν και στο πρώτο 20λεπτο δεν ήμασταν σοβαροί

Για το μυστικό της επιτυχίας: Μέρα με τη μέρα είμαστε καλύτεροι δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις ,αλλά πάνω από όλα είμαστε μία οικογένεια.

Για την σταθερή διοίκηση: Μας βοηθάει το γεγονός ότι ο Πρόεδρος μας στηρίζει ,αλλά πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο.

Για το παιχνίδι με τον Αίαντα: Αν είμαστε σοβαροί δεν θα έχουμε πρόβλημα.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply