Connect with us

4ος Όμιλος

Χατζηαλέξης: Αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά

Published

on

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ιωνικού για το αυριανό ντέρμπι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιά στο παιχνίδι πρόλογος για την 20η αγωνιστική στον 4ο όμιλο. Σε θέση μάχης βρίσκονται οι Στάθης Προβατίδης, Δημήτρης Παντελίδης και Ζήκος Μάνης καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και θα τεθούν στη διάθεση του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη. Ο έμπειρος προπονητής δεν ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα κάτι που θα κάνει αύριο λίγη ώρα πριν από την έναρξη της συνάντησης. Όσοι παίκτες μάλιστα δεν θα κληθούν να αγωνιστούν, θα προπονηθούν νωρίτερα προκειμένου να παραμείνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο κ. Χατζηαλέξης δεν δίστασε να αναφερθεί στον αγώνα με τον Εθνικό, δηλώνοντας περιέργα όταν ρωτήθηκε πως αισθάνεται που θα βρεθεί κόντρα στην παλιά του ομάδα. Αναλυτικά,η τοποθέτηση του:

Είναι ένα παιχνίδι που το αντιμετωπίζουμε σαν γιορτή αφού θα αναμετρηθούν δυο ιστορικές ομάδες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γι αυτό το λόγο αποφάσισε άλλωστε η διοίκηση να λάβει χώρα το ματς Σάββατο απόγευμα προκειμένου να θυμίσει παλιές εποχές. Ο Εθνικός βρίσκεται σε καλή κατάσταση βάση των αποτελεσμάτων που έχει σημειώσει, αλλά, και εμείς είμαστε σε καλό επίπεδο και δειχνουμε να έχουμε βρει ρυθμό. Εύχομαι να γίνε ένα καλό ματς και ο καλύτερος ας κερδίσει’. Ερωτηθείς πως αισθάνεται που θα βρεθεί αντίπαλος στην πρώην του ομάδα, ο κόουτς δήλωσε:

Νιώθω λίγο περιέργα που θα βρεθώ αντιμέτωπος κόντρα στον Εθνικό μετά από τρία χρόνια αλλά θα είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90′.