Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χατζηαλέξης: Δείξαμε δείγματα αντίδρασης

Published

on

Την άποψη του ότι η ομάδα του έδειξε θετικά δείγματα γραφής στον αγώνα με τη Θύελλα Καμαρίου εξέφρασε ο προπονητής του Θριάμβου Χαϊδαρίου, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.

Ο ίδιος στάθηκε και στην ομάδα της Σαντορίνης υπογραμμίζοντας ότι θα παραμείνει στην Γ’ Εθνική αφού στις τάξεις της βρίσκονται αξιόλογοι παίκτες.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

”Δείξαμε δείγματα αντίδρασης μετά από δυο άσχημα παιχνίδια που κάναμε. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο αρκετά παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να καταφέρουν πολλά πράγματα. Είμαστε στο σωστό δρόμο και θεωρώ ότι μόλις μπουν οι ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ( Σούφλας, Φατιον, Καγιανάς) θα είμαστε ακόμη καλύτεροι. Σε ένα παιχνίδι που έγινε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες, αποδείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε επάξια και πιο πολύ με ενθουσίασε το γεγονος ότι οι νεαροί παίκτες που χρησιμοποιήσαμε μετά το 60′ έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν”.

Το σχόλιο του για τη Θύελλα ήταν το εξής:

”Η Θύελλα έχει αρκετούς αξιόλογους παίκτες που θα ήθελαν αρκετές ομάδες Γ’ Εθνικής να τους έχουν στο δυναμικό τους. Πιστεύω ότι θα σταθεί επάξια στην Γ’ Εθνική και η άποψη μου είναι ότι θα παραμείνει στην κατηγορία. Παράλληλα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της για την εξαιρετική τους φιλοξενία”.