Connect with us

Uncategorized

Χατζηαλέξης: Καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι

Published

on

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στον τεχνικού του Ιωνικού, Μαργαρίτη Χατζηαλέξη το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον Εθνικό Πειραιά. Ο ίδιος στις δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά το ματς τόνισε ότι:

Ήταν ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορία των δυο ομάδων, θύμιζε Σούπερ Λιγκ με τόσο κόσμο που είχε σε ένα τέτοιο γήπεδο. Και οι δυο ομάδες έδειξαν θέληση και πάθος για τη νίκη και πιστεύω ότι όποιoς έβαζε το γκολ θα έπαιρνε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, εμείς ευτυχήσαμε να παίξουμε με παίκτη παραπάνω για περίπου 15′, δεν το εκμεταλλευτήκαμε αλλά αυτό που μου μένει από την ομάδα μου είναι ότι οι παίκτες μου έδειξαν διάθεση, πάθος, δύναμη και αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ότι δείχνουμε Κυριακή με Κυριακή εμφανιζόμαστε όλο και καλύτεροι’. Ερωτηθείς τι μπορούμε να περιμένουμε από τον Ιωνικό, ο Πειραιώτης κόουτς είπε:

Ο Ιωνικός καταρχήν όταν ήρθε εγώ ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Τώρα αρχίζουμε σιγά-σιγά και βελτιωνόμαστε, οι άνθρωποι της Διοικούσας Επιτροπής τρέχουν όλοι, υπάρχουν και οι δυο με τρεις άνθρωποι εξωτερικοί που βοηθούν την ομάδα και τους θέλουμε κοντά. Από εκεί και πέρα,η φετινή χρονιά για τον Ιωνικό είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται’.

Σε ερώτηση έαν ο στόχος του Ιωνικού τη νέα σεζόν θα είναι να πρωταγωνιστήσει, ο Χατζηαλέξης υπογράμμισε :

Τώρα αυτή τη στιγμή ο στόχος για ου χρόνου είναι μακρύς. Ο στόχος για τώρα είναι στα δέκα παιχνίδι που μένουν να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε για να ευχαριστήσουμε καταρχήν τον κόσμο που βλέπω ότι μετά την επιτυχία του Φωστήρα σιγά-σιγά μαζεύονται. Τους θέλουμε κοντά μας, θέλουμε να έρθουν κοντά και να μας ενισχύσουν’.

Στον επίλογο του αναφέρθηκε στα συναισθήματα του αφού μετά από 2,5 χρόνια αντιμετώπισε την πρώην του ομάδα λέγοντας  

Ήταν λίγο περιέργα το έχω πει. Λίγο αμηχανία ένιωσα στην αρχή αλλά από εκεί και πέρα, όταν ξεκίνησε το παιχνίδι με το που σφύριξε ο διαιτητής, το αίσθημα του προπονητή, το αίσθημα ότι πρέπει να κερδίσουμε, το αίσθημα ότι πρέπει να βοηθήσω την ομάδα μου. Εγώ στον Εθνικό έχω φίλους πολλούς, έχω κάνει φίλους πολλούς και συνεχίζω να τους έχω φίλους. Αλλά αυτό δεν λέει κάτι είμαι αντίπαλοι για 90′, τελείωσε και όλα καλά.