Connect with us

4ος Όμιλος

Χατζηαλέξης: ”Μικροί.. ήρωες σε μια μεγαλη ομάδα”

Published

on

Ικανοποιημένος από το σπουδαίο βαθμό που κατέκτησε ο Ιωνικός σε βάρος του ΟΦΗ εμφανίστηκε ο τεχνικός των ‘μπλε’, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης στις δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά το ματς. Ο ίδιος στάθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του, βγάζοντας το καπέλο του στους παίκτες. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

Η διαφορά του ΟΦΗ από τις υπόλοιπες ομάδες είναι εμφανής. Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, που ανήκει στη Σούπερ Λιγκ. Όλοι οι παίκτες που διαθέτει είναι υψηλού επιπέδου με καλή κατοχή και πολύ ποιότητα. Αυτό που κατάφεραν αυτά τα παιδιά που έρχονται οι περισσότεροι από το τοπικό και έχουν όνειρα και φιλοδοξίες για να πάνε παραπάνω είναι απίστευτο. Ειδικά στα τελευταία λεπτά έδωσαν ψυχή και σώματι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές πάνω απ’ όλα, γιατί με το αποτέλεσμα του Αστέρα Βάρης είμαστε κοντά στην παραμονή. Ήταν μια δύσκολη χρονιά από τον Ιανουάριο που έχω έρθει εγώ. Το σημαντικό είναι ότι στον Ιωνικό υπάρχουν μικροί… ήρωες σε μια μεγάλη ομάδα. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι αυτός ο ΟΦΗ δεν αξίζει να βρίσκεται εδώ πέρα’ Ερωτηθείς που κρίθηκε το ματς ο έμπειρος κόουτς είπε:

Θεωρώ ότι το ματς κρίθηκε στο καταπληκτικό γκολ που σημείωσε ο Καλέ και στη γρήγορη ισοφάριση. Ήταν θετικό που μπήκαμε στο ημίχρονο με το σκορ να είναι στο 1-1 αφού θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα εάν βρισκόμασταν πίσω στο σκορ. Στο β’ ημίχρονο, προσπαθήσαμε να κλείσουμε τα ατου του ΟΦΗ, τους περιμέναμε, κλεισαμε διαδρόμους και τα καταφέραμε. Θεωρώ ότι εάν ήμασταν πιο προσεκτικοί στη φάση του Ροβα που ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι, νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κλέψει το παιχνίδι’. Σε σχετική ερώτηση εάν ο ΟΦΗ μπορεί να κόψει πρώτος το νήμα σε σχέση με το Φωστήρα, ο κ. Χατζηαλέξης δήλωσε:

Η ομάδα του ΟΦΗ είναι καταπληκτική. Κυκλοφορία με πολύ ποιότητα και νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερος από το Φωστήρα και νομίζω ότι θα πάρει αυτός και την άνοδο.