Connect with us

6ος Όμιλος

Χατζηαλέξης: “Το γεγονός ότι ο Διαγόρας είναι αήττητος μέχρι στιγμής τα λέει όλα”

Published

on

Δύσκολη αποστολή έχει ο Ιωνικός την Κυριακή αφού υποδέχεται στη Νεαπολη τον Διαγόρα Ρόδου που παραμένει αήττητος μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Οι Νικαιώτες μετά από δυο αγωνιστικές θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες προκειμένου να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη ωστόσο τα πράγματα δεν είναι εύκολα στο τερέν αφού θα αντιμετωπίσουν μια αξιόλογη ομάδα που έχει κάνει μεγάλη επένδυση έχοντας παίκτες εγνωσμένης αξίας στο δυναμικό της.

Αμφίβολοι παραμένουν οι τραυματίες Ζαγοριανός και Πατσατζόγλου, ενώ εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Κουρούμα και Πασάι.

Ο προπονητής του Ιωνικού, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης αναφερόμενος στον αγώνα δήλωσε

“Για εμάς είναι ένα ματς οπως όλα τα άλλα. Το ίδιο και με τον Διαγόρα. Κάθε ματς το βλέπουμε διαφορετικά. Ο Διαγόρας είναι αήττητος μέχρι στιγμής και αυτό τα λέει όλα. Από εκεί και πέρα στο γήπεδο μας παίζουμε και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά”.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει πίεση από το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται κάτω από τη ζώνη, ο Πειραιώτης κόουτς δήλωσε

“Όχι απόλυτα γιατί έχουμε βγάλει δύσκολο πρόγραμμα με αξιόλογες ομάδες και θεωρώ ότι στην πορεία θα βρεθούμε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου ώστε να μας δώσει ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη”.