Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χατζηαλέξης: Όσο πιο ψηλά μπορούμε (vid)

Published

on

Το δύσκολο έργο να διατηρήσει στις υψηλές θέσεις τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου έχει αναλάβει ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης αφού επιλέχθηκε από τη διοίκηση Θεοδοσιάδη ώστε να αποτελέσει τον εκλεκτό για την τεχνική ηγεσία.

Ο έμπειρος κόουτς μίλησε στην κάμερα της ιστοσελίδας μας όπου αναφέρθηκε στην ομάδα του και στο νέο πρωτάθλημα τονίζοντας:

“Σημασία έχει ότι η ομάδα έχει ενισχυθεί και πάμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Τώρα τη λέξη πρωταθλητισμός και τα διάφορα συναφή δεν θέλω να τα λέω, αλλά, θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Από εκεί και πέρα, έχουμε ενισχυθεί με ποιοτικά παιδιά και θα ενισχυθούμε και άλλο και πιστεύω ότι θα πάμε καλά”.

Όσον αφορά, την ενίσχυση της ομάδας, ο Χατζηαλέξης τόνισε:
Σίγουρα χρειαζόμαστε δυο με τρεις παίκτες ακόμη. Δεν βιαζόμαστε, εξάλλου ο πρόεδρος έχει τη δυνατότητα και την ικανότητα ώστε να αποκτήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε”.

Αναφερόμενος στο ερχόμενο πρωτάθλημα, ο Πειραιώτης κόουτς είπε:

“Πιστεύω ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι αρκετά δύσκολο αφού υποβιβάστηκαν και από την Γ’ Εθνική δυνατές ομάδες. Θα δούμε και την κλήρωση αλλά γενικά θα γίνει ένα καλό πρωτάθλημα και πιστεύω ότι ο κόσμος θα το ευχαριστηθεί”.