Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Χαχολάκης στην προεδρία της Τριγλίας και παραμονή Μουστόγιαννη

Published

on

Μετά από συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, τα οποία εκλέχθηκαν στις εκλογές της 13/06/2019, το νέο Δ.Σ. του συλλόγου μας έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Χαχολάκης Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Αραπκιλής Σάββας
Γενικός Γραμματέας: Κοζής Κωνσταντίνος
Ταμίας: Δήμας Παναγιώτης
Γενικός Αρχηγός: Περικλέους Ηλίας
Αναπληρωτής Γραμματέας: Παπαθανασίου Νικόλαος
Αναπληρωτής Ταμίας: Σαράκης Θεόδωρος
Αναπληρωτής Γενικός Αρχηγός: Βουρδέρης Παναγιώτης
Υπεύθυνος ΕΠΟ/ΕΠΣΑΝΑ: Βρετζάκης Ελευθέριος
Μέλη: Μπισμπιρούλας Κωνσταντίνος, Γερακάκης Στέφανος

Επιτροπή ανδρικής ομάδας και μεταγραφών: Χαχολάκης Γεώργιος, Περικλέους Ηλίας, Βουρδέρης Παναγιώτης
Επιτροπή Ακαδημιών: Βρετζάκης Ελευθέριος, Γερακάκης Στέφανος, Παπαθανασίου Νικόλαος, Σαράκης Θεόδωρος, Κοζής Κωνσταντίνος

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την παραμονή και για την επόμενη αγωνιστική χρονιά του κ. Ασλάνογου Στάθη, ως τεχνικού της ανδρικής ομάδας.

Κύριο μέλημα του Δ.Σ. Του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας είναι να συνεχισθεί και φέτος το περυσινό μοντέλο που παρουσίασε η ομάδα μας, δηλαδή η προώθηση νέων παικτών από τις ακαδημίες του συλλόγου, όπου με την βοήθεια και την στήριξη κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών, θα δημιουργήσουν ένα δυνατό και αξιόμαχο σύνολο.
Αυτό όμως δεν θα το πετύχουμε χωρίς την βοήθεια των ραφηνιωτών φιλάθλων, όπου τους ζητάμε στην φετινή χρονιά να είναι ακόμη πιο κοντά στην ομάδα μας.

Τέλος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι και την φετινή αγωνιστική χρονιά θα είναι μαζί μας ο Χρήστος Μουστόγιανης, ο οποίος συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου να είναι για ένα ακόμη χρόνο κάτοικος Ραφήνας.