Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαϊδάρι – Άγιαξ Ταύρου 2-0

Published

on

Το Χαϊδάρι επικράτησε με 2-0  του Άγιαξ Ταύρου και παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Παρουσία 300 περίπου φιλάθλων οι γηπεδούχοι  ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 3′ άνοιξε το σκορ. Ο Ρούπι ελίχθηκε έξοχα έξω από την περιοχή, σούταρε και ο Κοτσολάκος εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του γκολκίπερ, γράφοντας με πλασέ από κοντά το 1-0. Στο 15΄ο Χριστούλης έστειλε με σουτ-κεραυνό την μπάλα στο δοκάρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν κι αυτοί δοκάρι στο 22′

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι  ισορρόπησαν το παιχνίδι και απείλησαν με ισοφάριση, καθώς είχαν στο 72′ προσπάθεια  του Σιώζου που κατάληξε στο δοκάρι του Μαχαίρα. Οι γηπεδούχοι, έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με τους Καρώνα (74′), Ρούπι (79′) και Πανούση (81′) και έφτασαν στο δεύτερο γκολ στο 87′, όταν ο Πανούσης πλαγιοκόπησε την άμυνα των φιλοξενουμένων, έστειλε τη μπάλα προς το Ρούπι και ο Κωστούρος στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του γράφοντας το 2-0 που ήταν το τελικό σκορ..

 

διαιτητές οι  Ζαραβίνος, Χριστοδούλου και Τσολακίδης.

 

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μαχαίρας, Ρούσα (46′ Δημητρακόπουλος), Πολίτης, Αρβανίτης, Ταράτσας, Σουμελίδης, Χριστούλης, Κοτσολάκος (75′ Μπατής), Πανούσης, Ρούπι, Καρώνας (78′ Κακαράκης).

ΑΓΙΑΞ: Καφούνης, Λέκκας (80′ Κωστούρος), Μιχαηλίδης, Τόμπρος, Καρίτζης, Δοξαράς, Σιώζος, Σωτηρόπουλος (57′ Γιόγκας), Κτενάς (72′ Γιάκας), Σπανάκος, Έρβις.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply